Atincbey Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #1 Merhaba ben H610M-F D4 r2.0 adlı anakartı kullanıyorum ve fan RGB kontrolcüyü nereye takıcağımı bilmiyorum nereye takmalıyım?
Merhaba ben H610M-F D4 r2.0 adlı anakartı kullanıyorum ve fan RGB kontrolcüyü nereye takıcağımı bilmiyorum nereye takmalıyım?
6 628029 Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 819 Çözümler 4 20 Ocak 2025 #2 Atincbey dedi: Merhaba ben H610M-F D4 r2.0 adlı anakartı kullanıyorum ve fan RGB kontrolcüyü nereye takıcağımı bilmiyorum nereye takmalıyım? Genişletmek için tıkla... Anakartın aşağısında 3 pinli RGB yazan bir yer olması lazım oraya takacaksın yoksa eğer anakartın desteklemiyordur çevirici alarak takacaksınız.
Atincbey dedi: Merhaba ben H610M-F D4 r2.0 adlı anakartı kullanıyorum ve fan RGB kontrolcüyü nereye takıcağımı bilmiyorum nereye takmalıyım? Genişletmek için tıkla... Anakartın aşağısında 3 pinli RGB yazan bir yer olması lazım oraya takacaksın yoksa eğer anakartın desteklemiyordur çevirici alarak takacaksınız.
Atincbey Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #3 çeviriciyi nereye takacağım peki 628029 dedi: Anakartın aşağısında 3 pinli RGB yazan bir yer olması lazım oraya takacaksın yoksa eğer anakartın desteklemiyordur çevirici alarak takacaksınız. Genişletmek için tıkla...
çeviriciyi nereye takacağım peki 628029 dedi: Anakartın aşağısında 3 pinli RGB yazan bir yer olması lazım oraya takacaksın yoksa eğer anakartın desteklemiyordur çevirici alarak takacaksınız. Genişletmek için tıkla...