talisca94 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #1 Selam kasamın RGB kumandası algılamıyor mavi renkte kaldı ışığı nasıl kapatacağım Gametech fan. Kasanın arkasın da bir RGB kontrolcüsü var ama kapatma yok onda da, bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Selam kasamın RGB kumandası algılamıyor mavi renkte kaldı ışığı nasıl kapatacağım Gametech fan. Kasanın arkasın da bir RGB kontrolcüsü var ama kapatma yok onda da, bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
L lonerio34 Megapat Katılım 21 Mart 2013 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #2 Anakartta ARGB soketi varsa kontrolcüyü anakart ile kontrol edebilirsiniz. Eğer garantisi devam ediyorsa servise gönderin. Artı 0 Eksi
Anakartta ARGB soketi varsa kontrolcüyü anakart ile kontrol edebilirsiniz. Eğer garantisi devam ediyorsa servise gönderin.
G Grajd0 Picopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 151 Çözümler 1 2 Ağustos 2022 #3 RGB bağlantı kablosunu makas yardımıyla kesersen fanlar çalışmaz. Artı 0 Eksi