wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 9 14 Haziran 2025 #1 İyi akşamlar, 14 metrekare odam var ve duvarlar beyaz. Odamı oyun oynarken, müzik dinlerken vb. etraf renkli olsun diye şu lambayı almayı düşünüyorum. Yeterli olur mu? İnternetten almayı düşünmüyorum.
İyi akşamlar, 14 metrekare odam var ve duvarlar beyaz. Odamı oyun oynarken, müzik dinlerken vb. etraf renkli olsun diye şu lambayı almayı düşünüyorum. Yeterli olur mu? İnternetten almayı düşünmüyorum.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.554 Makaleler 31 Çözümler 111 Yer Manisa 14 Haziran 2025 #2 Beyaz aydınlatmada sorun yaşayabilirsiniz. Onun dışında renk konusunda sorun yaşamazsınız.
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 9 14 Haziran 2025 #3 Pixel_less dedi: Belki bir tık beyaz aydınlatmada sorun yaşarsınız. Onun dışında renk konusunda sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Beyaz ışığı pek kullanacağımı düşünmüyorum önemli olan renk işinde sırıtmaması.
Pixel_less dedi: Belki bir tık beyaz aydınlatmada sorun yaşarsınız. Onun dışında renk konusunda sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Beyaz ışığı pek kullanacağımı düşünmüyorum önemli olan renk işinde sırıtmaması.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.554 Makaleler 31 Çözümler 111 Yer Manisa 14 Haziran 2025 #4 wherwismymnd dedi: Teşekkürler. Beyaz ışığı pek kullanacağımı düşünmüyorum önemli olan renk işinde sırıtmaması. Genişletmek için tıkla... Ambiyans olarak bir sorun yaratmaz.
wherwismymnd dedi: Teşekkürler. Beyaz ışığı pek kullanacağımı düşünmüyorum önemli olan renk işinde sırıtmaması. Genişletmek için tıkla... Ambiyans olarak bir sorun yaratmaz.