Utkan Bera Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #1 Çok pahalı olmayan 3 metre RGB LED aydınlatma önerir misiniz? Kumandası olursa iyi olur. Dandik bir şey olmasın.
Çok pahalı olmayan 3 metre RGB LED aydınlatma önerir misiniz? Kumandası olursa iyi olur. Dandik bir şey olmasın.
M Memyr Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 8 Haziran 2021 #2 https://www.hepsiburada.com/kama-serit-led-ic-dis-mekan-silikonlu-kumandali-16-renk-5-mt-rgb-p-HBV00000393Y4?gclid=CjwKCAjwqvyFBhB7EiwAER786a-2voO2XlwcyQanYZfrN3ezCTffbAqlbt-3jKGqPj82q_XEf-j3yRoCF6wQAvD_BwE&isFashion=true&magaza=MultiMarketim&wt_gl=cpc.6822.shop.nelk.yapi-market-ssc ErdemShop Animasyonlu Tak Çalıştır Kumandalı Trafolu Rgb Şerit Işık Aydınlatma 5 Metre Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ErdemShop Animasyonlu Tak Çalıştır Kumandalı Trafolu Rgb Şerit Işık Aydınlatma 5 Metre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
https://www.hepsiburada.com/kama-serit-led-ic-dis-mekan-silikonlu-kumandali-16-renk-5-mt-rgb-p-HBV00000393Y4?gclid=CjwKCAjwqvyFBhB7EiwAER786a-2voO2XlwcyQanYZfrN3ezCTffbAqlbt-3jKGqPj82q_XEf-j3yRoCF6wQAvD_BwE&isFashion=true&magaza=MultiMarketim&wt_gl=cpc.6822.shop.nelk.yapi-market-ssc ErdemShop Animasyonlu Tak Çalıştır Kumandalı Trafolu Rgb Şerit Işık Aydınlatma 5 Metre Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ErdemShop Animasyonlu Tak Çalıştır Kumandalı Trafolu Rgb Şerit Işık Aydınlatma 5 Metre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Utkan Bera Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #3 Bilgisayarın kasasına takacağım acaba bu takılır mı sorun cıkartırmı
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 8 Haziran 2021 #4 @Utkan Bera, gelen adaptörü ile prize takıp kasaya döşeyebilirsiniz. Güzel üründür 1 yıldır kullanıyorum.
@Utkan Bera, gelen adaptörü ile prize takıp kasaya döşeyebilirsiniz. Güzel üründür 1 yıldır kullanıyorum.
DoruT4Y Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #5 Utkan Bera dedi: Bilgisayarın kasasına takacağım acaba bu takılır mı sorun cıkartırmı Genişletmek için tıkla... Sakın USB ile mevcut güç kaynağına bağlama, kasanın içine döşe kabloyu dışarı al ve bir dönüştürücü ile prize bağla bu nokta önemli
Utkan Bera dedi: Bilgisayarın kasasına takacağım acaba bu takılır mı sorun cıkartırmı Genişletmek için tıkla... Sakın USB ile mevcut güç kaynağına bağlama, kasanın içine döşe kabloyu dışarı al ve bir dönüştürücü ile prize bağla bu nokta önemli