RGB led devresi problemi

Menemen

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende MSİ B250M Mortar anakart var.
Bu anakartta Jled RGB çıkışı var. Bu çıkış maksimum 2 metre (12v3a) destekliyor. Ben bu kabloyu uzatmak için başka bir adaptörden 12v3a çıkış alıp ledin + çıkışına bağlasam diğer çıkışlarıda anakarttaki çıkışa bağlasam sıkıntı olur mu?
15604400631512346103689019215406.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Devre şemasına gerek yok, zaten geçersiz bir sayfa parçası atmışsınız.

Kontrolsüz yapılacağı için tavsiye etmiyorum ancak(yapmaya çalıştıklarınızdan bir medium olarak anlamaya çalıştığım kadarıyla) toprakları eşitlerseniz çalışacaktır gibi gözüküyor. (Tek başına + bağlamak yetmez -/GND'yi de bağlamanız gerekecek.)

Yanlış kabloyu, yanlış yere bağlamanız halinde hasar görebileceği gibi anakart amper sabitlemeli sürüyor olabilir kısaca kullanacağınız adaptörün benzer bir şekilde çalışması gerekebilir. Bu hataların önüne geçmek için multimetre ile ölçmek gerek.

Tüm bu sebeplerden dolayı çözümü önermiyorum, bu yöntemi denemeniz halinde herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk size aittir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı