D Denizzz0 Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #1 Arkadaşlar benim elimde PC için RGB bir LED var. Bunun girişi küçük 4'lü bir şey istiyor çalıştırmak için ne yapmam lazım veya bir şey almam gerekiyor mu?
Arkadaşlar benim elimde PC için RGB bir LED var. Bunun girişi küçük 4'lü bir şey istiyor çalıştırmak için ne yapmam lazım veya bir şey almam gerekiyor mu?
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 27 Mart 2022 #2 PSU'dan bir kablo çıkıyor yeni eski hepsinde var, demek ki bunun gibi ürünler içinmiş. Artı 0 Eksi
ereds12312312312 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #3 Anakartın üzerinde RGB header pinleri var oraya takmalısın PSU'ya takmadan anakarttan güç alırlar. Artı 0 Eksi
KindOfEmre Megapat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 431 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim 27 Mart 2022 #4 4 pin olanlar adressible RGB destekli olmayan giriş diye biliyorum. Anakartınızda 4 pin RGB desteği varsa takıp çalıştırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
4 pin olanlar adressible RGB destekli olmayan giriş diye biliyorum. Anakartınızda 4 pin RGB desteği varsa takıp çalıştırabilirsiniz.
T timuti Centipat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1.354 Çözümler 8 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-Çöpçü 27 Mart 2022 #5 Bunun dişisi var ona geçiyor. Görüntüsü benzer. Artı 0 Eksi
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.757 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #6 4 pin RGB uzatma kablosu alacaksınız. 2 tarafı dişi olacak. Artı 0 Eksi
KS KS D Denizzz0 Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #7 İlatem dedi: PSU'dan bir kablo çıkıyor yeni eski hepsinde var, demek ki bunun gibi ürünler içinmiş. Genişletmek için tıkla... Elimde 2 tane yeni model PSU var ama öyle bir kablo yok. KindOfEmre dedi: 4 pin olanlar adressible RGB destekli olmayan giriş diye biliyorum. Anakartınızda 4 pin RGB desteği varsa takıp çalıştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anakartım ASUS Prime A320M-F var mıdır? Artı 0 Eksi
İlatem dedi: PSU'dan bir kablo çıkıyor yeni eski hepsinde var, demek ki bunun gibi ürünler içinmiş. Genişletmek için tıkla... Elimde 2 tane yeni model PSU var ama öyle bir kablo yok. KindOfEmre dedi: 4 pin olanlar adressible RGB destekli olmayan giriş diye biliyorum. Anakartınızda 4 pin RGB desteği varsa takıp çalıştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anakartım ASUS Prime A320M-F var mıdır?
KindOfEmre Megapat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 431 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim 27 Mart 2022 #8 Denizzz0 dedi: Elimde 2 tane yeni model PSU var ama öyle bir kablo yok. Anakartım ASUS Prime A320M-F var mıdır? Genişletmek için tıkla... Maalesef anakartınızın 4 pin RGB çıkışı bulunmuyor. Piyasada RGB kontrolcüler mevcut dilerseniz bir araştırın derim. Artı 0 Eksi
Denizzz0 dedi: Elimde 2 tane yeni model PSU var ama öyle bir kablo yok. Anakartım ASUS Prime A320M-F var mıdır? Genişletmek için tıkla... Maalesef anakartınızın 4 pin RGB çıkışı bulunmuyor. Piyasada RGB kontrolcüler mevcut dilerseniz bir araştırın derim.