UmutCCAN Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 922 Çözümler 1 25 Mart 2023 #1 Merhaba. AliExpress'ten 5050 RGB LED şerit bakıyorum. Resimlerde gördüğüm gibi galiba adaptörü yok USB cıkışı var onu PC kasasının USB girişine taksam olur mu? Dosya Ekleri 20230325_025809.jpg 123,4 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba. AliExpress'ten 5050 RGB LED şerit bakıyorum. Resimlerde gördüğüm gibi galiba adaptörü yok USB cıkışı var onu PC kasasının USB girişine taksam olur mu?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #2 Evet hocam. USB tipleri de var.
UmutCCAN Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 922 Çözümler 1 25 Mart 2023 #3 Yener K. dedi: Evet hocam. USB tipleri de var. Genişletmek için tıkla... Anladım resimdeki ürünü alsam sorun olmaz adaptöre gerek kalmaz kasaya takarım. Yener K. dedi: Evet hocam. USB tipleri de var. Genişletmek için tıkla... Bir de WS2812b ARGB olan model varmış. O daha kaliteli ama o 5V ile çalıştırın diyor. Onu alsam kasayadan güç alsa sorun olur mu? Biraz hassas mış o.
Yener K. dedi: Evet hocam. USB tipleri de var. Genişletmek için tıkla... Anladım resimdeki ürünü alsam sorun olmaz adaptöre gerek kalmaz kasaya takarım. Yener K. dedi: Evet hocam. USB tipleri de var. Genişletmek için tıkla... Bir de WS2812b ARGB olan model varmış. O daha kaliteli ama o 5V ile çalıştırın diyor. Onu alsam kasayadan güç alsa sorun olur mu? Biraz hassas mış o.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #4 USB'den güç alanlar zaten genelde 5V olur. Dediğiniz model hakkında fazla bilgim yok.
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 25 Mart 2023 #5 UmutCCAN dedi: Anladım resimdeki ürünü alsam sorun olmaz adaptöre gerek kalmaz kasaya takarım. Bir de WS2812b ARGB olan model varmış. O daha kaliteli ama o 5V ile çalıştırın diyor. Onu alsam kasayadan güç alsa sorun olur mu? Biraz hassas mış o. Genişletmek için tıkla... ARGB LED'ler 5V dur zaten.
UmutCCAN dedi: Anladım resimdeki ürünü alsam sorun olmaz adaptöre gerek kalmaz kasaya takarım. Bir de WS2812b ARGB olan model varmış. O daha kaliteli ama o 5V ile çalıştırın diyor. Onu alsam kasayadan güç alsa sorun olur mu? Biraz hassas mış o. Genişletmek için tıkla... ARGB LED'ler 5V dur zaten.
UmutCCAN Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 922 Çözümler 1 25 Mart 2023 #6 Yener K. dedi: USB'den güç alanlar zaten genelde 5V olur. Dediğiniz model hakkında fazla bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Sağ olun efendim. Hayırlı sahurlar. ChaosBey dedi: ARGB LED'ler 5V dur zaten. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir yangina sebebiyet verir mi bu ürünler?
Yener K. dedi: USB'den güç alanlar zaten genelde 5V olur. Dediğiniz model hakkında fazla bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Sağ olun efendim. Hayırlı sahurlar. ChaosBey dedi: ARGB LED'ler 5V dur zaten. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir yangina sebebiyet verir mi bu ürünler?
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 25 Mart 2023 #7 UmutCCAN dedi: Sağ olun efendim. Hayırlı sahurlar. Herhangi bir yangina sebebiyet verir mi bu ürünler? Genişletmek için tıkla... Yok neden versin ki? Sen benim masamdaki kabloları görsen bu ne dersin.
UmutCCAN dedi: Sağ olun efendim. Hayırlı sahurlar. Herhangi bir yangina sebebiyet verir mi bu ürünler? Genişletmek için tıkla... Yok neden versin ki? Sen benim masamdaki kabloları görsen bu ne dersin.
UmutCCAN Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 922 Çözümler 1 25 Mart 2023 #8 ChaosBey dedi: Yok neden versin ki? Sen benim masamdaki kabloları görsen bu ne dersin. Genişletmek için tıkla... Sonucta bu ürünler genellikle seri üretim yap sat mantıgında o yüzden güven açısından zedeliyor.
ChaosBey dedi: Yok neden versin ki? Sen benim masamdaki kabloları görsen bu ne dersin. Genişletmek için tıkla... Sonucta bu ürünler genellikle seri üretim yap sat mantıgında o yüzden güven açısından zedeliyor.
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 25 Mart 2023 #9 UmutCCAN dedi: Sonucta bu ürünler genellikle seri üretim yap sat mantıgında o yüzden güven açısından zedeliyor. Genişletmek için tıkla... 5v ile yangın çıkmaz. Çıkartırsanız tebrik etmeye yanınıza gelirim. Seri üretimin artıları. Kararlı, doğru, hızlı üretim.
UmutCCAN dedi: Sonucta bu ürünler genellikle seri üretim yap sat mantıgında o yüzden güven açısından zedeliyor. Genişletmek için tıkla... 5v ile yangın çıkmaz. Çıkartırsanız tebrik etmeye yanınıza gelirim. Seri üretimin artıları. Kararlı, doğru, hızlı üretim.
UmutCCAN Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 922 Çözümler 1 25 Mart 2023 #10 ChaosBey dedi: 5V ile yangın çıkmaz. Çıkartırsanız tebrik etmeye yanınıza gelirim. Seri üretimin artıları. Kararlı, doğru, hızlı üretim. Genişletmek için tıkla... Evet benimki şüphe Bu WS2812b ARGB LED'ler nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2023
ChaosBey dedi: 5V ile yangın çıkmaz. Çıkartırsanız tebrik etmeye yanınıza gelirim. Seri üretimin artıları. Kararlı, doğru, hızlı üretim. Genişletmek için tıkla... Evet benimki şüphe Bu WS2812b ARGB LED'ler nasıl?