RGB mouse pad önerisi

Auburntusk

Hectopat
Makaleler
3
Merhabalar RGB mouse pad almak istiyorum, piyasada çok fazla 150-200 arası mouse pad var ama yorumlarına baktığımda kimisinde malzemeden kaynaklı katlanma olduğu bazılarında ise sorunsuz olduğunu yazıyorlar.

Halihazırda zaten şu an large boy xrades düz siyah mousepd kullanıyorum, o yüzden küçük boyutlulara baktım. Gönül ister ki şarj özellikli modeller alalım ama çok pahalılar.

Bloody MP-50RS RGB Fare Altlığı, 358 X 256 X 7 mm Bloody MP-50RS RGB Fare Altlığı, 358 x 256 x 7 mm : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Fırsat: SteelSeries QCK Medium Prism - 2 Bölgeli RGB Aydınlatma - Gaming mouse pad https://www.amazon.com.tr/dp/B07K2J7K8Q/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_dl_WD9KBGZJQFP831AJGZH4

Gözüme bu iki model takıldı. SteelSeries'in kalitesi zaten belli de Bloody nasıldır bilemiyorum ve bükülebilir kumaş mı tercih etmeliyim yoksa sert pad mi onda da emin değilim ve kararsızım.

Bunlar dışında önerisi olan var mı eğer F/P büyük boy öneriniz olursa onlara da açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boyut önceliğiniz nedir? 80x30 veya 90x40 ister misiniz?
90x40 veya 90x30 hocam. Aslında şunu sormak istiyorum steelseries qck prism xl şuan amazonda 556 tl. Bu fiyata alınır mı ömürlük olması açısından yoksa 200 civarı xrades tarzı markalar yeterli mi?
90x40 veya 90x30 hocam. Aslında şunu sormak istiyorum steelseries qck prism xl şuan amazonda 556 tl. Bu fiyata alınır mı ömürlük olması açısından yoksa 200 civarı xrades tarzı markalar yeterli mi?
Ve tekrar 790 tl oldu bile …

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı