agroN Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #1 Merhaba. Masama RGB mouse pad almak istiyorum. 30 cm genişlikte olmalı. SteelSeries QCK Prism XL modeli 1.599 TL. Trendyol'da 300 TL'ye falan da markasız ürünler satılıyor. Sizce SteelSeries almaya değer mi yoksa markasız ürünler mi tercih edilmeli?
Merhaba. Masama RGB mouse pad almak istiyorum. 30 cm genişlikte olmalı. SteelSeries QCK Prism XL modeli 1.599 TL. Trendyol'da 300 TL'ye falan da markasız ürünler satılıyor. Sizce SteelSeries almaya değer mi yoksa markasız ürünler mi tercih edilmeli?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.390 Makaleler 3 Çözümler 20 1 Haziran 2024 #2 agroN dedi: Merhaba. Masama RGB mouse pad almak istiyorum. 30 cm genişlikte olmalı. SteelSeries QCK Prism XL modeli 1.599 TL. Trendyol'da 300 TL'ye falan da markasız ürünler satılıyor. Sizce SteelSeries almaya değer mi yoksa markasız ürünler mi tercih edilmeli? Genişletmek için tıkla... Eğer profesyonel değilseniz ne gerek var 1600 TL para vermeye trendyoldakini alırsınız ayrıca RGB niçin istiyorsunuz RGB'siz olursa Wraith spirit veya klasse huoyun Special'lardan alırsınız.
agroN dedi: Merhaba. Masama RGB mouse pad almak istiyorum. 30 cm genişlikte olmalı. SteelSeries QCK Prism XL modeli 1.599 TL. Trendyol'da 300 TL'ye falan da markasız ürünler satılıyor. Sizce SteelSeries almaya değer mi yoksa markasız ürünler mi tercih edilmeli? Genişletmek için tıkla... Eğer profesyonel değilseniz ne gerek var 1600 TL para vermeye trendyoldakini alırsınız ayrıca RGB niçin istiyorsunuz RGB'siz olursa Wraith spirit veya klasse huoyun Special'lardan alırsınız.