Hayır.Çamaşır makinesinde yıkama falan yapıldımı yoğun sıcağa maruz kaldı mı? Mouse pad?
Dalga dalga derken nasıl tam olarak, fotoğrafını ekle.
Denerim. Hızlı ve pratik bir yolu var mıdır acaba? Ütü ile yapılabilir denildi ancak yanar diye korkuyorum.Kitap tarzı bir şeylerle düzleyip üstüne ağırlık koyarak bekletmeyi dene biraz. Ama iyi ağır olsun.
Hocam iyi akşamlar gelişme olarak yazıyorum başta biraz inmişti ama bir süre sonra tekrar kalktıYok ütü ile yapma kauçuk bunlar tüm evi kokutursun falan şimdi. Tek yöne kıvrılma olsa terse rulo yap falan derdim de seninkisi biraz daha farklı. Sen üzerine kitap vb. koy, onun üstüne de ağır bir şeyler koy. Biraz beklet öyle, sonra bakalım düzelmezse başka yöntem uygularız.
AbooHocam iyi akşamlar gelişme olarak yazıyorum başta biraz inmişti ama bir süre sonra tekrar kalktı![]()
hocam buz küpü yap sonra dalgalanan yerlere bi iki tane koy (dalga boyuna göre) üzerine kalın ve sert düz kaparklı kitapları koy bekle buzlar eriyene kadar korkma rgb bozulmaz sonunda dümdüz olurDünden beri mousepad üstten dalga dalga. Tekrar düzleştirmek istiyorum nasıl yapabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.