U UltraTKT Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 96 10 Ağustos 2018 #1 Arkadaşlar RGB mousepad nasıl yapılır ve malzemeleri nereden bulabilirim? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2018
C CanAydn Hectopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 162 Yer America, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar ve Bilgisayar Programcısı 10 Ağustos 2018 #2 Uğraşmana gerek yok Profesyonel bir oyuncu değil isen yada marka takıntın yoksa Harcayacağın paraya zaten Işıklı bir Mouse alırsın.
Uğraşmana gerek yok Profesyonel bir oyuncu değil isen yada marka takıntın yoksa Harcayacağın paraya zaten Işıklı bir Mouse alırsın.
Viktor R3znov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2017 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 6 10 Ağustos 2018 #3 CanAydn dedi: Uğraşmana gerek yok Profesyonel bir oyuncu değil isen yada marka takıntın yoksa Harcayacağın paraya zaten Işıklı bir Mouse alırsın. Genişletmek için tıkla... RGB mouse pad ile profesyonel bir oyuncu olmak arasındaki bağlantı nedir?
CanAydn dedi: Uğraşmana gerek yok Profesyonel bir oyuncu değil isen yada marka takıntın yoksa Harcayacağın paraya zaten Işıklı bir Mouse alırsın. Genişletmek için tıkla... RGB mouse pad ile profesyonel bir oyuncu olmak arasındaki bağlantı nedir?
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 10 Ağustos 2018 #4 Bu tamamen zevk ve uğraş meselesi. Arkadaş vakit ayırmak istiyor demek ki. Ayrıca mouse pad ile "ışıklı mouse" arasında fark var diye biliyordum ben Nasıl yapılır bilmiyorum ama örnek bir video buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu tamamen zevk ve uğraş meselesi. Arkadaş vakit ayırmak istiyor demek ki. Ayrıca mouse pad ile "ışıklı mouse" arasında fark var diye biliyordum ben Nasıl yapılır bilmiyorum ama örnek bir video buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.014 Makaleler 6 Çözümler 54 10 Ağustos 2018 #5 Uğraşırım dersem bu tür videolardan ders çıkarabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda Arduino ile kontrol sağlanmış ve en sağlıklısıda bu, tabi bir şekilde uydururum dersem, farklı kontrolcü ile yapılabilir.
Uğraşırım dersem bu tür videolardan ders çıkarabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda Arduino ile kontrol sağlanmış ve en sağlıklısıda bu, tabi bir şekilde uydururum dersem, farklı kontrolcü ile yapılabilir.
U UltraTKT Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 96 11 Ağustos 2018 #6 malzemeleri nereden bulacağım sıkıntı.
<Dothraki Hectopat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 348 Çözümler 2 11 Ağustos 2018 #7 UltraTKT dedi: malzemeleri nereden bulacağım sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Elektrikcilerde ya da bilgisayarcilarda bulunabilir
UltraTKT dedi: malzemeleri nereden bulacağım sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Elektrikcilerde ya da bilgisayarcilarda bulunabilir
SpermMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.218 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2018 #8 Uğraşmak istemiyorsan 100TL civarına satılıyor diye biliyorum.
U UltraTKT Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 96 11 Ağustos 2018 #9 SpermMan dedi: Uğraşmak istemiyorsan 100TL civarına satılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ama RGB sistemleri kötü onların.
SpermMan dedi: Uğraşmak istemiyorsan 100TL civarına satılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ama RGB sistemleri kötü onların.