W WortsYT Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #1 Inca IMG 348 Mouse'um var. RGB ışıklandırmalarının olduğu yerler zamanla bozulur mu?
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 16 Temmuz 2020 #2 WortsYT dedi: Eki Görüntüle 616590 Inca IMG 348 Mouse'um var. RGB ışıklandırmalarının olduğu yerler zamanla bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Sert bir şekilde kullanıp, bir yerlere çarparsanız bozulması muhtemel. (Başıma geldi.)
WortsYT dedi: Eki Görüntüle 616590 Inca IMG 348 Mouse'um var. RGB ışıklandırmalarının olduğu yerler zamanla bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Sert bir şekilde kullanıp, bir yerlere çarparsanız bozulması muhtemel. (Başıma geldi.)
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 16 Temmuz 2020 #3 İnşallah bozulmaz. Dışındaki yarı saydam plastikten önce içindeki LED'lerin ömrünün biteceğini düşünüyorum.
İnşallah bozulmaz. Dışındaki yarı saydam plastikten önce içindeki LED'lerin ömrünün biteceğini düşünüyorum.
W WortsYT Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #4 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: İnşallah bozulmaz. Dışındaki yarı saydam plastikten önce içindeki LED'lerin ömrünün biteceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tahmini kaç yıl sürer?
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: İnşallah bozulmaz. Dışındaki yarı saydam plastikten önce içindeki LED'lerin ömrünün biteceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tahmini kaç yıl sürer?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 16 Temmuz 2020 #5 WortsYT dedi: Tahmini kaç yıl sürer? Genişletmek için tıkla... Kullanılan ledin kalitesine göre değişir. Kafanı takma buna, kullan istediğin gibi. Bozulacağı varsa bozulur, elden bir şey gelmez.
WortsYT dedi: Tahmini kaç yıl sürer? Genişletmek için tıkla... Kullanılan ledin kalitesine göre değişir. Kafanı takma buna, kullan istediğin gibi. Bozulacağı varsa bozulur, elden bir şey gelmez.
W WortsYT Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #6 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Kullanılan LED'in kalitesine göre değişir. [/Quote. Teşekkür ederim reis sağ ol. Genişletmek için tıkla...
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Kullanılan LED'in kalitesine göre değişir. [/Quote. Teşekkür ederim reis sağ ol. Genişletmek için tıkla...
flitttermice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 1.415 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #7 Bozuluyor benimki şu şekilde bozulmuştu mesela cirtlak turkuaz yerine soluk yeşil yanıyor sadece alt tarafinda ARGB yerinde oluyor düşündüm acaba böyle mi diye değildi zaten lansman rengi olduğu icin ilk aldığımda o renk yaniyordu.
Bozuluyor benimki şu şekilde bozulmuştu mesela cirtlak turkuaz yerine soluk yeşil yanıyor sadece alt tarafinda ARGB yerinde oluyor düşündüm acaba böyle mi diye değildi zaten lansman rengi olduğu icin ilk aldığımda o renk yaniyordu.