Fevzican Çiloğlu
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar selamunaleyküm. Benim elimde Philips'nin mekanik klavyesi var fakat artık sanırım sorun çıkarmaya çalışıyor çünkü 1 ay evvelinde I ve K harfleri bazen çalışır bazen çalışmazken artık 2 çalışmıyor K ve I çalışıyor sağda olan kısımda değil oyunlarda malzeme eşya item aldığımız 2 çok çok zor kafası eserse çalışıyor bazen basmalarımda devamlı değil o da oyunda elim wdeyken sıkıntısız çalışıyor ama elim W de değilse çalışmıyor. Devreleri mi iptal oldu ne oldu bilmiyorum, belki bir zaman sonra kendiğilinden çalışmaya başlar Allah bilir.
Şimdi sorum şu ben beyaz klavyelerin saadeliğini çok seviyorum RGB olmayan normal bir beyaz klavye almayı planlıyorum linki bırakacağım oyuncu klavyesi de değil. Mekanikte değil elimde ki mekanik oyuncu klavyesinden sıradan bir klavyeye geçiş yapmamın farkını yaşatır mı? Hissel olarak değil performans olarak tepkime süresi olsun çoklu tuş basma olsun. Sorularım bu ayritten beyaz uyguna bildiğiniz güzel klavyeler varsa önerilere de açığım.
A4Tech A4Tech FK11 Q USB kablolu mini klavye beyaz renk.
Şimdi sorum şu ben beyaz klavyelerin saadeliğini çok seviyorum RGB olmayan normal bir beyaz klavye almayı planlıyorum linki bırakacağım oyuncu klavyesi de değil. Mekanikte değil elimde ki mekanik oyuncu klavyesinden sıradan bir klavyeye geçiş yapmamın farkını yaşatır mı? Hissel olarak değil performans olarak tepkime süresi olsun çoklu tuş basma olsun. Sorularım bu ayritten beyaz uyguna bildiğiniz güzel klavyeler varsa önerilere de açığım.
A4Tech A4Tech FK11 Q USB kablolu mini klavye beyaz renk.
Son düzenleyen: Moderatör: