Jandarma Centipat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 85 Yer İstanbul / Yenibosna 19 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar böyle bir ürün var mi? Örnek veriyorum, kullanmış olduğum DDR4 RAM'i bir kılıfın içine yerleştirip RAM'i de slotuna taktığım zaman RGB görselini sunan bir ürün var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2020
Arkadaşlar böyle bir ürün var mi? Örnek veriyorum, kullanmış olduğum DDR4 RAM'i bir kılıfın içine yerleştirip RAM'i de slotuna taktığım zaman RGB görselini sunan bir ürün var mıdır?
gurkanyal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 1.450 Çözümler 13 19 Ocak 2020 #2 Evet, ancak boşta duran fan soketine bağlamanız gerekiyor.
Jibijeb Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 284 19 Ocak 2020 #3 Şöyle bir şey buldum. Page Not Found - Aliexpress.com Benzer ve daha ucuz bir şey bulabilirsiniz belki.
Şöyle bir şey buldum. Page Not Found - Aliexpress.com Benzer ve daha ucuz bir şey bulabilirsiniz belki.
Jandarma Centipat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 85 Yer İstanbul / Yenibosna 19 Ocak 2020 #4 gurkanyal dedi: Evet, ancak boşta duran fan soketine bağlamanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Jibijeb dedi: Şöyle bir şey buldum. Page Not Found - Aliexpress.com Benzer ve daha ucuz bir şey bulabilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım da çok mantıklı bir şey gibi durmuyor zaten.
gurkanyal dedi: Evet, ancak boşta duran fan soketine bağlamanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Jibijeb dedi: Şöyle bir şey buldum. Page Not Found - Aliexpress.com Benzer ve daha ucuz bir şey bulabilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım da çok mantıklı bir şey gibi durmuyor zaten.
gurkanyal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 1.450 Çözümler 13 19 Ocak 2020 #5 Yapacaksanız şuanki ram soğutucusu çıkarırken dikkatli olmak gerekiyor.