Wynex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.080 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2019 #11 Spotter dedi: Üründe kontrolcü yok. Sadece RGB geçiş efekti var. Genişletmek için tıkla... Kontrolcü ne işe yarıyor hocam?
Spotter dedi: Üründe kontrolcü yok. Sadece RGB geçiş efekti var. Genişletmek için tıkla... Kontrolcü ne işe yarıyor hocam?
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.112 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 24 Şubat 2019 #12 Wynex dedi: Kontrolcü ne işe yarıyor hocam? Genişletmek için tıkla... Efektleri kontrol etmeniz için. Herhangibi bir senkronizasyon yapılamıyor. SATA güç girişi ile elektrik alıyor.
Wynex dedi: Kontrolcü ne işe yarıyor hocam? Genişletmek için tıkla... Efektleri kontrol etmeniz için. Herhangibi bir senkronizasyon yapılamıyor. SATA güç girişi ile elektrik alıyor.
Wynex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.080 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2019 #13 Spotter dedi: Efektleri kontrol etmeniz için. Herhangibi bir senkronizasyon yapılamıyor. SATA güç girişi ile elektrik alıyor. Genişletmek için tıkla... Rainbow olarak yansın yeterli benim için.
Spotter dedi: Efektleri kontrol etmeniz için. Herhangibi bir senkronizasyon yapılamıyor. SATA güç girişi ile elektrik alıyor. Genişletmek için tıkla... Rainbow olarak yansın yeterli benim için.
kaanxmia Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #14 Wynex dedi: Rainbow olarak yansın yeterli benim için. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlattim ama bişey soracağım ram soğutucuları aldığın site güvenilir mi
Wynex dedi: Rainbow olarak yansın yeterli benim için. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlattim ama bişey soracağım ram soğutucuları aldığın site güvenilir mi