GT 240 Picopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 390 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #1 Merhabalar, Almak istediğim anakartın RAM destek listesinde hiç RGB RAM bulunmuyor. HyperX Fury DDR4 RGB veya Team Group T-Force Delta RGB almayı düşünüyorum. Anakart: Msi Mag B460M Mortar W-Fi. Herhangi bir RGB RAM sorun çıkarır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2020
Merhabalar, Almak istediğim anakartın RAM destek listesinde hiç RGB RAM bulunmuyor. HyperX Fury DDR4 RGB veya Team Group T-Force Delta RGB almayı düşünüyorum. Anakart: Msi Mag B460M Mortar W-Fi. Herhangi bir RGB RAM sorun çıkarır mı?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 14 Aralık 2020 #2 O destek listesini anakart üreticileri bile takmıyor. Bir şey olmaz. Ama bence o RAM'leri almayın. Daha performanslı modeller var.
O destek listesini anakart üreticileri bile takmıyor. Bir şey olmaz. Ama bence o RAM'leri almayın. Daha performanslı modeller var.
YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #3 Sanmıyorum RGB'ler genelde kendi programında çalışıyor ve ramlarde standart okuyor. Bu arada XPG D60 veya Corsair RGB pro öneririm.
Sanmıyorum RGB'ler genelde kendi programında çalışıyor ve ramlarde standart okuyor. Bu arada XPG D60 veya Corsair RGB pro öneririm.
GT 240 Picopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 390 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #4 YnsCann dedi: Sanmıyorum RGB'ler genelde kendi programında çalışıyor ve ramlarde standart okuyor. Bu arada XPG D60 veya Corsair RGB pro öneririm. Genişletmek için tıkla... Bende baktım şimdi o RAM'lere indirimde bulursam almayı düşünüyorum.
YnsCann dedi: Sanmıyorum RGB'ler genelde kendi programında çalışıyor ve ramlarde standart okuyor. Bu arada XPG D60 veya Corsair RGB pro öneririm. Genişletmek için tıkla... Bende baktım şimdi o RAM'lere indirimde bulursam almayı düşünüyorum.