S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 12 Nisan 2021 #21 MedicalTechnic dedi: 5 yıldır Everest sgm X10 kullanıyorum daha LED dahil hiçbir yerinde sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Siz çok şanslısınız o zaman. 4-5 tane Everest mouse kullandım maksimum 4-5 ay dayandılar 2 ay önce bir tane daha almıştım daha 1. ayında tekerleği bozuldu.
MedicalTechnic dedi: 5 yıldır Everest sgm X10 kullanıyorum daha LED dahil hiçbir yerinde sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Siz çok şanslısınız o zaman. 4-5 tane Everest mouse kullandım maksimum 4-5 ay dayandılar 2 ay önce bir tane daha almıştım daha 1. ayında tekerleği bozuldu.
MedicalTechnic Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.151 Çözümler 5 12 Nisan 2021 #22 Ardaaa11 dedi: Gamepower Bane kullanıyordum ben, hızlı çevirince takılıyordu. MSI olan RGB değil, fotoğrafta da gözüküyor zaten. Genişletmek için tıkla... Msı olan da herhangi bir kronik sorun veya sıkıntı var mı peki? Bir de ışığı sürekli yansın istiyorum ama galiba sadece nefes alma modu var.
Ardaaa11 dedi: Gamepower Bane kullanıyordum ben, hızlı çevirince takılıyordu. MSI olan RGB değil, fotoğrafta da gözüküyor zaten. Genişletmek için tıkla... Msı olan da herhangi bir kronik sorun veya sıkıntı var mı peki? Bir de ışığı sürekli yansın istiyorum ama galiba sadece nefes alma modu var.