N nurettinnnnn Decapat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #1 Yeni almış olduğum yan tarafı şeffaf tamperli cam olan fanları RGB aydınlatmalı kasama RGB şerit LED takmak istiyorum. Sizce RGB ŞERİT LED BİLGİSAYAR PC AYDINLATMA KUMANDALI MOLEKS KABLOLU Fiyatları ve Özellikleri bu ürün işimi görür mü? Olumsuz bir durum oluşturur mu sisteme. Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.
Yeni almış olduğum yan tarafı şeffaf tamperli cam olan fanları RGB aydınlatmalı kasama RGB şerit LED takmak istiyorum. Sizce RGB ŞERİT LED BİLGİSAYAR PC AYDINLATMA KUMANDALI MOLEKS KABLOLU Fiyatları ve Özellikleri bu ürün işimi görür mü? Olumsuz bir durum oluşturur mu sisteme. Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #2 Tükenmiş bu arada.
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 3 Şubat 2021 #3 nurettinnnnn dedi: Yeni almış olduğum yan tarafı şeffaf tamperli cam olan fanları RGB aydınlatmalı kasama RGB şerit LED takmak istiyorum. Sizce RGB ŞERİT LED BİLGİSAYAR PC AYDINLATMA KUMANDALI MOLEKS KABLOLU Fiyatları ve Özellikleri bu ürün işimi görür mü? Olumsuz bir durum oluşturur mu sisteme. Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Anakartlarda genelde 4 çipli kullanılıyor. Dark markasının 40cm ARGB şerit ledi kasa için daha iyi olacaktır. Hem mıknatısı da bulunmakta.
nurettinnnnn dedi: Yeni almış olduğum yan tarafı şeffaf tamperli cam olan fanları RGB aydınlatmalı kasama RGB şerit LED takmak istiyorum. Sizce RGB ŞERİT LED BİLGİSAYAR PC AYDINLATMA KUMANDALI MOLEKS KABLOLU Fiyatları ve Özellikleri bu ürün işimi görür mü? Olumsuz bir durum oluşturur mu sisteme. Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Anakartlarda genelde 4 çipli kullanılıyor. Dark markasının 40cm ARGB şerit ledi kasa için daha iyi olacaktır. Hem mıknatısı da bulunmakta.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #4 Dyflinn dedi: Tükenmiş bu arada. Genişletmek için tıkla... Aa pardon yanlış konuya yazmışım
N nurettinnnnn Decapat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #5 Dyflinn dedi: Aa pardon yanlış konuya yazmışım Genişletmek için tıkla... Yok ya gerçekten tükenmiş ben görmemiştim 8 liraya mavi şerit led kestirip çıkma bir molex kablosuna lehimleyerek kasaya ben montajını yaptım idare eder artık Dosya Ekleri WhatsApp Image 2021-02-03 at 16.32.20 (1).jpeg 62,4 KB · Görüntüleme: 58 WhatsApp Image 2021-02-03 at 16.32.20.jpeg 82,8 KB · Görüntüleme: 60 Son düzenleme: 3 Şubat 2021
Dyflinn dedi: Aa pardon yanlış konuya yazmışım Genişletmek için tıkla... Yok ya gerçekten tükenmiş ben görmemiştim 8 liraya mavi şerit led kestirip çıkma bir molex kablosuna lehimleyerek kasaya ben montajını yaptım idare eder artık