Wayx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 606 Yer LTFM 31 Mart 2025 #1 Merhaba, dün RGB şerit LED'de sorun olduğunu fark ettim. Off'a bastığımda diğer renkler sönüyor ancak kırmızı asla sönmüyor. Sizce neyi bozulmuştur? Bir de bunların kablo ucu kaç mm oluyor? Nasıl bir adaptör almam lazım?
Merhaba, dün RGB şerit LED'de sorun olduğunu fark ettim. Off'a bastığımda diğer renkler sönüyor ancak kırmızı asla sönmüyor. Sizce neyi bozulmuştur? Bir de bunların kablo ucu kaç mm oluyor? Nasıl bir adaptör almam lazım?
kida Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 191 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #2 Dimmer'in bozulmuş veya LED'in kalitesiz.
Wayx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 606 Yer LTFM 29 Nisan 2025 #3 kida dedi: Dimmer'in bozulmuş veya LED'in kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Hocam değiştirdim LED'i Bluetooth'lu bir şey aldım. Eskisi duruyor tamir edebilir miyim?
kida dedi: Dimmer'in bozulmuş veya LED'in kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Hocam değiştirdim LED'i Bluetooth'lu bir şey aldım. Eskisi duruyor tamir edebilir miyim?
kida Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 191 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #4 Kanka pek fikrim yok tahminimce dimmer bozuk emin değilim denemek sana kalmış.