RGB Şerit LED veya Fan Önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, kasamın iç görünümünü fazla beğenmiyorum LED veya bir adet egzoz fanla daha iyi hale getirebilirim diye düşündüm. Uygun fiyatlı önerilerinizi bekliyorum. Anakartımda 4 pin header portu var, Aura Sync uyumlu olması daha iyi olur. Fan uygun olursa 3'lü alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben powerboost markanın 3lü kitinden almıştım(Halo), 10 tane fan girişi var kontrolcüsünün, uzaktan kumandası da var, o ürünün ya birebir aynısı ya da muadili Dark firması da getirmiş şimdi, ondan da alabilirsin, anakart bağlantı desteği de var. Dual ring olduğu için iç dış ışıl ışıl, led şeride çok ihtiyaç kalmıyor.

RGB'si yazılımla kontrol ediliyor mu?

RGB'si yazılımla kontrol ediliyor mu?
Dark'ın cihazlarında var 4 pinli anakart bağlantısı (aura sync vs. destekliyor yani) kumandasında da MB diye motherboarda geçiş ayarı var, bendeki kitin kumandasında böyle bir durum yok, direk mbye bağlanıyordu sanırım net hatırlamıyorum, kasayı açıp bakmam lazım.

Ek: Dark'ın ki ARGB, arkadaşın attığı Xigmatek de öyle, Xigmatek denenebilir.

Xigmatek bu konuda gayet başarılı bence. Galaxy serilerine bak. Farklı tipleri var. 3 ' lü kit çıkıyor. Kumandalı ve diğer tekli fanlarıyla uyumlu. 4. yü takmak istersen sadece bir fazladan ek fan alman yeterli gelcektir. İyi Forumlar.

Bendeki kitin şeması bu şekilde, benim anakartımda rgb headerları olmadığı için bu kit benim RGB ihtiyacıma yetti. Aura sync vs. o kadar da şart değil gibi sanki...

Eki Görüntüle 441248

Bütçene uygun Aura Sync destekli Türkiye'de satılan RGB fanların listesini çıkardım. Bu doğrultuda üstte önerdiğim Xigmatek haricinde üç tane Akasa veya Aerocool alabilirsin.
Çok teşekkürler.
Bendeki kitin şeması bu şekilde, benim anakartımda rgb headerları olmadığı için bu kit benim RGB ihtiyacıma yetti. Aura sync vs. o kadar da şart değil gibi sanki...

Eki Görüntüle 441382
Biraz zevk işi aslında anakartımdaki ledler bayağı hoşuma gidiyor biraz da bu yüzden uyumlu çalışmaları daha güzel olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…