RGB şerit önerisi

Ek01000

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Birmingham
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, hem ambiyans olsun hem de yayınlarda güzel görünsün diye RGB şerit almayı düşünüyorum. Öncelikle ampul düşündüm ama 3'lü avizeme takarsam pek bir etkisi olmayacağını düşündüm. Ondan dolayı adaptörlü şerit almaya karar verdim. Philips gibi pahalı şeylere yönelmek pek istemiyorum çünkü eylül'e kadar kullanacağım. Ona göre iş görecek bir şeyler önerebilir misiniz? Teşekkürler.

Merhaba, öncelikle uygulamak istediğin yer ve uzunluk önemli. RGB ampullerden uzak durmanı öneririm uygun fiyatlı olanları hiç bir işe yaramaz.

@Yasers çok uzun bir şey olmasına gerek yok. 1.5 metre bile yeter çünkü rafın etrafına uygulamayı düşünüyorum.

Paylaştığınız ürünler 3528SMD tipli ve çok kalitesiz ürünler aradaki farkı şöyle anlayabilirsiniz. Ayrıca anladığım kadarıyla gözle direkt görülebilecek bir alana uygulayacak ve tek çipli (3528smd) ürünler direkt gözle bakıldığında çok daha kötü gözükür.

@Yasers siz ne önerirsiniz?
Burada ki gibi bir set sizin için daha uygun olur. 44 tuş kumandalar 1 tık daha kaliteli oluyor fiyat farkıda çok cüzi. Kesinlikle sese duyarlı kontrolcü önermem. Fakat gözle direkt olarak göremeyeceğin bir yere uygulaman daha şık durur naçizane tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…