RGB to ARGB dönüştürücü ve kumandalı hub tavsiyesi

Greaxxx2288

Decapat
Daha fazla  
Anakartım H510M-A Pro. ARGB desteklemiyor. Bunu ARGB ile değiştirmek ve kumandalı bir hub ile kontrol etmek istiyorum. Mümkün mü?

Hocam anakartınız ARGB desteklemediği sürece sizin de bahsettiğiniz gibi sadece ve HUB onun kumandasıyla bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu ürün işinizi görecektir. Kendisinin 5 adet ARGB girişi var ve anakart veya bir yazılıma ihtiyaç duymadan sadece kumandasıyla kontrol edebiliyorsunuz. Kumandasının da çekim gücü 2.4ghz olduğu için gayet iyi. Ben de kullanıyorum ama çoğaltıcı niyetine. Almışken ilerde bir şey olursa ihtiyacım olur diye kontrolcülü Hub alayım dedim. Gayet yeterli düzeyde efektleri falan da.

teşekkürler hocam. Bunu anakarta bağlıyormuyuz ?

teşekkürler hocam. Bunu anakarta bağlıyormuyuz ?
Sizin anakartınızda eğer ARGB desteği yoksa bağlamıyorsunuz. Anakarta ihtiyaç duymayan bir kontrolcü. Ama anakartınız destekleseydi eğer evet bağlama özelliği de var. Yani anakartın yazılımıyla uyumlu çalışacak şekilde de ayarlanabiliyor. Gücü PSU'dan alıyor direkt ve sadece kumandasıyla kontrol ediyorsunuz. Kasanızdaki fanların RGB kablolarını bağlamanız yeterli.

Çok teşekkür ediyorum hocam ilginiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…