teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 31 Mart 2021 #1 RGB to ARGB şeklinde bir dönüştürücü var mı?
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #2 Olamaz. RGB olan bir ışığı kendin ARGB yapmak pek mümkün değil. Yanlış bilgi yemeyiz inşallah.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 31 Mart 2021 #3 Deep Cool Converter 5v Add-rgb - 12v Rgb Dönüştürme Merkezi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Deep Cool Converter 5v Add-rgb - 12v Rgb Dönüştürme Merkezi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Böyle bir cihaz gördüm. Anladığım kadarıyla ARGB ve RGB'yi birlikte kullanmayı sağlıyor.
Deep Cool Converter 5v Add-rgb - 12v Rgb Dönüştürme Merkezi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Deep Cool Converter 5v Add-rgb - 12v Rgb Dönüştürme Merkezi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Böyle bir cihaz gördüm. Anladığım kadarıyla ARGB ve RGB'yi birlikte kullanmayı sağlıyor.
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 31 Mart 2021 #4 SALOOWEN dedi: Deep Cool Converter 5v Add-rgb - 12v Rgb Dönüştürme Merkezi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Deep Cool Converter 5v Add-rgb - 12v Rgb Dönüştürme Merkezi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Böyle bir cihaz gördüm. Anladığım kadarıyla ARGB ve RGB'yi birlikte kullanmayı sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer çalışıyorsa güzel ama fiyatı tuzlu. 300TL daha verip ARGB anakart almak daha mantıklı olur.
SALOOWEN dedi: Deep Cool Converter 5v Add-rgb - 12v Rgb Dönüştürme Merkezi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Deep Cool Converter 5v Add-rgb - 12v Rgb Dönüştürme Merkezi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Böyle bir cihaz gördüm. Anladığım kadarıyla ARGB ve RGB'yi birlikte kullanmayı sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer çalışıyorsa güzel ama fiyatı tuzlu. 300TL daha verip ARGB anakart almak daha mantıklı olur.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 31 Mart 2021 #5 teresamendoza dedi: Eğer çalışıyorsa güzel ama fiyatı tuzlu. 300TL daha verip ARGB anakart almak daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Bencede çok pahalı. Çoğu B450'ye inatla ARGB portu koymuyorlar.
teresamendoza dedi: Eğer çalışıyorsa güzel ama fiyatı tuzlu. 300TL daha verip ARGB anakart almak daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Bencede çok pahalı. Çoğu B450'ye inatla ARGB portu koymuyorlar.
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2021 #6 Gigabyte B450 Gaming X anakart kullanıyorum, 2 adet ARGB ve 2 adet RGB portu var. Tercih edebilirsin.
Gigabyte B450 Gaming X anakart kullanıyorum, 2 adet ARGB ve 2 adet RGB portu var. Tercih edebilirsin.
Aberforth. Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 632 31 Mart 2021 #7 Sırf VRM kalitesinden dolayı B450 Tomahawk Max aldım fakat Allah'ın cezaları bu kadar kaliteli karta bir ARGB port koymamışlar.
Sırf VRM kalitesinden dolayı B450 Tomahawk Max aldım fakat Allah'ın cezaları bu kadar kaliteli karta bir ARGB port koymamışlar.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 31 Mart 2021 #8 Aberforth. dedi: Sırf VRM kalitesinden dolayı B450 Tomahawk Max aldım fakat Allah'ın cezaları bu kadar kaliteli karta bir ARGB port koymamışlar. Genişletmek için tıkla... Bilerek koymuyorlar. ARGB çok popüler. İnsanları daha pahalı modellere yönlendirmek için yapıyorlar. Yoksa taş gibi Tomahawk'ta neden ARGB olmasın?
Aberforth. dedi: Sırf VRM kalitesinden dolayı B450 Tomahawk Max aldım fakat Allah'ın cezaları bu kadar kaliteli karta bir ARGB port koymamışlar. Genişletmek için tıkla... Bilerek koymuyorlar. ARGB çok popüler. İnsanları daha pahalı modellere yönlendirmek için yapıyorlar. Yoksa taş gibi Tomahawk'ta neden ARGB olmasın?