MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.192 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Dün bir şey gördüm ARGB diye. Araştırdım çok içerik bulamadım. ARGB ile RGB'nin farkını yazarsanız çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Dün bir şey gördüm ARGB diye. Araştırdım çok içerik bulamadım. ARGB ile RGB'nin farkını yazarsanız çok sevinirim.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 18 Ekim 2020 #2 ARGB adreslenebilir, RGB ise adreslenemez.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 18 Ekim 2020 #3 Adreslenebiliri biraz açacak olursak farklı ledlere istediğini atamak gibi. Örneğin RGB bir fan sadece kırmızı yanar, ARGB fanlar hem kırmızı hem mavi olabilir mesela.
Adreslenebiliri biraz açacak olursak farklı ledlere istediğini atamak gibi. Örneğin RGB bir fan sadece kırmızı yanar, ARGB fanlar hem kırmızı hem mavi olabilir mesela.