RGB'leri senkronize ayarlama

arşiv58

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayar RGB ışıklarım senkronize şekilde çalışmıyor. Anakart bağlı RGB'ler senkronizeyken Cougar360M fanlarım kumandayla her açısımda anakartla senkronize hale getirmek zorunda kalıyorum. Armoury Crate uygulanmasında da ayarlasam da bilgisayarı her açışımda Cougar kumandasıyla bu işlemi yapmak zorundayım bütün RGB ışıkları kumandaya ihtiyaç duymadan senkronize olarak ayarlayamaz mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar RGB ışıklarım senkronize şekilde çalışmıyor. Anakart bağlı RGB'ler senkronizeyken Cougar360M fanlarım kumandayla her açısımda anakartla senkronize hale getirmek zorunda kalıyorum. Armoury Crate uygulanmasında da ayarlasam da bilgisayarı her açışımda Cougar kumandasıyla bu işlemi yapmak zorundayım bütün RGB ışıkları kumandaya ihtiyaç duymadan senkronize olarak ayarlayamaz mıyım?
Hepsinin bağlantısını inceleyip, gerekli kablo ve çoklayıcılarla anakarta bağlarsan, kumandayı aradan çıkarabilirsin.

ben sistemi hazır almıştım onlar ayarlamışlardır diye düşünüyorum
Kasa fanları muhtemelen arkadaki bir kontrolcüye bağlı. Kasanın halihazırda orjinal kontrolcüsü varsa ona takarlar, senkronize olsun, hepsini anakarta bir şekilde bağlayalım diye uğraşmazlar genelde. Ordaki bağlantı nasıldır bilemiyorum. Fanlardan gelen aydınlatma kabloları standart argb kablosu ise, anakartınıza yeterli sayıda bir çoklayıcı ile takarsınız. Veya fanları kontrolcüden hiç sökmeden, bir mb data çıkışı olabilir kontrolcüde, ordan kontrolcüyü anakarta bağlarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı