FKiziloglu Hectopat Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 12 Yer Ankara, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2014 #1 Benim Xbox 360 Arcade konsolum var. Aldığında babam kırdırmış. Ben onu internete bağladım, oyunlar çalışmamaya başladı. Sonra Irmak Toysland'da tekrar kırdırdım ama RGH mı FW mi hangisi var bilmiyorum. Nasıl anlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2014
Benim Xbox 360 Arcade konsolum var. Aldığında babam kırdırmış. Ben onu internete bağladım, oyunlar çalışmamaya başladı. Sonra Irmak Toysland'da tekrar kırdırdım ama RGH mı FW mi hangisi var bilmiyorum. Nasıl anlayabilirim?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 16 Haziran 2014 #2 Kaç paraya yaptırdın ? RGH genelde 100 liradan aşağıya yapılmıyor.
MyWorldLife Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2014 #3 Eğer oyunlari CD'den oynuyorsan büyük ihtimalle FW. Eğer harddisk vb. gibi şeylerden oynuyorsan Jtag ya da RGH'dir. Eğer hem harddisk vb. gibi şeylerden oynuyor, hem de online oynuyorsan X-Key olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2014
Eğer oyunlari CD'den oynuyorsan büyük ihtimalle FW. Eğer harddisk vb. gibi şeylerden oynuyorsan Jtag ya da RGH'dir. Eğer hem harddisk vb. gibi şeylerden oynuyor, hem de online oynuyorsan X-Key olabilir.
FKiziloglu Hectopat Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 12 Yer Ankara, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2014 #4 Mesajınız için sağolun Recep abi sorunu çözdüm internete bağladım ve orjinaline döndü sanırım güncellendi livedan indiriyorum artık oyunları.
Mesajınız için sağolun Recep abi sorunu çözdüm internete bağladım ve orjinaline döndü sanırım güncellendi livedan indiriyorum artık oyunları.