RGSC siteden giriş yapılmıyor

Makaleler
3
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı olmaya çalışıyor.
İnternetim gayet güzel çalışıyor ama gel gelelim Rockstar Games'in Social Club sitesine giremiyorum. Anca Ultrasurf kullanarak falan girebiliyorum. Nedir bunun sebebi? Sizlerde de var mı böyle bir sorun yoksa bende mi var bir sıkıntı?

1.png

Ayrıca dün GTA 5'i açmaya çabalarken aşağıdaki güvenlik duvarında izin verdim mi vereyim mi derken 5 tane GTA V oluşmuş durumda. Hepsine hem özel ağ hemde ortak ağ izini verdim ama sonuç değişmedi. Buralarda mı bir sıkıntı var acaba? Steam dosya doğrulamasını da yaptım sorun yok diyor.

2.png

Bende de aynı problem var çözebilen var mı?
İnternetim gayet güzel çalışıyor ama gel gelelim Rockstar Games'in Social Club sitesine giremiyorum. Anca ultrasurf kullanarak falan girebiliyorum. Nedir bunun sebebi? Sizlerde de var mı böyle bir sorun yoksa bende mi var bir sıkıntı?

Eki Görüntüle 410012

Ayrıca dün GTA 5'i açmaya çabalarken aşağıdaki güvenlik duvarında izin verdim mi vereyim mi derken 5 tane GTA V oluşmuş durumda. Hepsine hem özel ağ hem de ortak ağ izini verdim ama sonuç değişmedi. Buralarda mı bir sıkıntı var acaba? Steam dosya doğrulamasını da yaptım sorun yok diyor.

Eki Görüntüle 410013

Kardes cozebildin mi problemi ayni problem bende de var.

Aynı sorunu yaşıyorum çözdüyseniz cevap verir misiniz?

Son düzenleme:
Ho
İnternetim gayet güzel çalışıyor ama gel gelelim Rockstar Games'in Social Club sitesine giremiyorum. Anca Ultrasurf kullanarak falan girebiliyorum. Nedir bunun sebebi? Sizlerde de var mı böyle bir sorun yoksa bende mi var bir sıkıntı?

Eki Görüntüle 410012

Ayrıca dün GTA 5'i açmaya çabalarken aşağıdaki güvenlik duvarında izin verdim mi vereyim mi derken 5 tane GTA V oluşmuş durumda. Hepsine hem özel ağ hemde ortak ağ izini verdim ama sonuç değişmedi. Buralarda mı bir sıkıntı var acaba? Steam dosya doğrulamasını da yaptım sorun yok diyor.

Eki Görüntüle 410013
Hortlatıyorum ama aynı problem bende de oldu durduk yere hesabıma giremiyorum siteyede giremiyorum çözümünü bilen varsa lütfen yazsın kendi kendine mi geçiyor yada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı