Rvboi Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #11 türk gamer dedi: Bir de vandal önerir misiniz kuronami var aklımda. Genişletmek için tıkla... Ben almıştım set geldigi zaman vandali şu an sadece kuronami oynuyorum gerçekten çok iyi
türk gamer dedi: Bir de vandal önerir misiniz kuronami var aklımda. Genişletmek için tıkla... Ben almıştım set geldigi zaman vandali şu an sadece kuronami oynuyorum gerçekten çok iyi
türk gamer Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #12 NayaX dedi: Ulupençe bıçak gerçekten güzel. Sıkacağını düşünmüyorum. Renkleri de gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam görüntüsü pek hoşuma gitmedi onun. Rvboi dedi: Ben almıştım set geldigi zaman vandali şu an sadece kuronami oynuyorum gerçekten çok iyi. Genişletmek için tıkla... Bekliyeyim mi yoksa gelirse başka birşel alayim mi?
NayaX dedi: Ulupençe bıçak gerçekten güzel. Sıkacağını düşünmüyorum. Renkleri de gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam görüntüsü pek hoşuma gitmedi onun. Rvboi dedi: Ben almıştım set geldigi zaman vandali şu an sadece kuronami oynuyorum gerçekten çok iyi. Genişletmek için tıkla... Bekliyeyim mi yoksa gelirse başka birşel alayim mi?
Rvboi Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #13 türk gamer dedi: Hocam görüntüsü pek hoşuma gitmedi onun. Bekliyeyim mi yoksa gelirse başka birşel alayim mi? Genişletmek için tıkla... Eger hosuna giden bir skin olursa al ama bence cunku bayağı uzun beklemen gerekebilir
türk gamer dedi: Hocam görüntüsü pek hoşuma gitmedi onun. Bekliyeyim mi yoksa gelirse başka birşel alayim mi? Genişletmek için tıkla... Eger hosuna giden bir skin olursa al ama bence cunku bayağı uzun beklemen gerekebilir
NayaX Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #14 türk gamer dedi: Hocam görüntüsü pek hoşuma gitmedi onun. Bekliyeyim mi yoksa gelirse başka birşel alayim mi? Genişletmek için tıkla... Gaiga 2.0 bıçak da güzel hocam.
türk gamer dedi: Hocam görüntüsü pek hoşuma gitmedi onun. Bekliyeyim mi yoksa gelirse başka birşel alayim mi? Genişletmek için tıkla... Gaiga 2.0 bıçak da güzel hocam.
türk gamer Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #15 Rvboi dedi: Eger hosuna giden bir skin olursa al ama bence cunku bayağı uzun beklemen gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Karambite ne diyorsunuz alınır mı? Başka bir şey mi bekliyeyim?
Rvboi dedi: Eger hosuna giden bir skin olursa al ama bence cunku bayağı uzun beklemen gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Karambite ne diyorsunuz alınır mı? Başka bir şey mi bekliyeyim?
NayaX Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #16 türk gamer dedi: Karambite ne diyorsunuz alınır mı? Başka bir şey mi bekliyeyim? Genişletmek için tıkla... Yani hocam kullandım. Pek sarmadı beni. Daha iyi bıçaklar kesinlikle var.
türk gamer dedi: Karambite ne diyorsunuz alınır mı? Başka bir şey mi bekliyeyim? Genişletmek için tıkla... Yani hocam kullandım. Pek sarmadı beni. Daha iyi bıçaklar kesinlikle var.
OneLee Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 627 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri ---CPU--- Intel Core i5 13600K 3.5 Ghz ---Anakart--- MSI PRO B760M-P 6800mhz(OC) M.2 1700p ATX DDR5 Anakart ---RAM--- XPG Lancer RGB 32 GB (2X16) DDR5 6000 MHZ CL30 ---GPU--- Gainward GeForce RTX 4060 Ti Ghost 8GB ---Depolama--- Kingston 1TB NV2 NVMe Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 Toshiba 1TB HDD ---Kasa & PSU & CPU Soğutucu--- BitFenix Garen 600W DeepCool LE300 Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #17 Yağmacı bıçakta iyi aslında.
türk gamer Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #18 Şu an karambit güzel gibi ama kararsızım 2 saat falan kullandım biraz sıktı gibi.
NayaX Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #19 OneLee dedi: Yağmacı bıçakta iyi aslında. Genişletmek için tıkla... Karambit versiyonu da gayet iyi.
türk gamer Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #20 OneLee dedi: Yağmacı bıçakta iyi aslında. Genişletmek için tıkla... Karambit mi yoksa hançer mi hançerse bence gerçekten çok iyi ama aynı animasyonlu bp bıçağı da alınabilir. NayaX dedi: Karambit versiyonu da gayet iyi. Genişletmek için tıkla... evet
OneLee dedi: Yağmacı bıçakta iyi aslında. Genişletmek için tıkla... Karambit mi yoksa hançer mi hançerse bence gerçekten çok iyi ama aynı animasyonlu bp bıçağı da alınabilir. NayaX dedi: Karambit versiyonu da gayet iyi. Genişletmek için tıkla... evet