Rvboi Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #31 türk gamer dedi: rgx animasyonları daha iyi geldi ama neden yağmacı sıkmadı bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bence sesi ve sadeliği yüzünden daha hoş geliyo
türk gamer dedi: rgx animasyonları daha iyi geldi ama neden yağmacı sıkmadı bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bence sesi ve sadeliği yüzünden daha hoş geliyo
türk gamer Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #32 NayaX dedi: Sağ tık animasyonunu beğenmedim pek. Genişletmek için tıkla... Ben de sağ tık animasyonunu çok sevmiştim ilk ama şu an çok çekici gelmiyor.
NayaX dedi: Sağ tık animasyonunu beğenmedim pek. Genişletmek için tıkla... Ben de sağ tık animasyonunu çok sevmiştim ilk ama şu an çok çekici gelmiyor.
OneLee Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 627 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri ---CPU--- Intel Core i5 13600K 3.5 Ghz ---Anakart--- MSI PRO B760M-P 6800mhz(OC) M.2 1700p ATX DDR5 Anakart ---RAM--- XPG Lancer RGB 32 GB (2X16) DDR5 6000 MHZ CL30 ---GPU--- Gainward GeForce RTX 4060 Ti Ghost 8GB ---Depolama--- Kingston 1TB NV2 NVMe Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 Toshiba 1TB HDD ---Kasa & PSU & CPU Soğutucu--- BitFenix Garen 600W DeepCool LE300 Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #33 Hangi model bıçağı daha çok seviyorsunuz?
Rvboi Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #34 Rgx de surekli donme efekti ve renkli olmasindan dolayı hoş
türk gamer Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #35 Rvboi dedi: RGX de surekli donme efekti ve renkli olmasindan dolayı hoş. Genişletmek için tıkla... Evet bende hoş buldum ama karmaşık duruyor biraz. Vandala kesin kuronami alacağım bıçakta kararsızım.
Rvboi dedi: RGX de surekli donme efekti ve renkli olmasindan dolayı hoş. Genişletmek için tıkla... Evet bende hoş buldum ama karmaşık duruyor biraz. Vandala kesin kuronami alacağım bıçakta kararsızım.
Rvboi Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #36 türk gamer dedi: Evet bende hoş buldum ama karmaşık duruyor biraz. Vandala kesin kuronami alacağım bıçakta kararsızım. Genişletmek için tıkla... Kafana gore ya bence eger rgx almak istiyosan al aklın kalmasın yada 1 hafta kadar bekle eger guzel bisey gelmesse magazana alirsin karambiti
türk gamer dedi: Evet bende hoş buldum ama karmaşık duruyor biraz. Vandala kesin kuronami alacağım bıçakta kararsızım. Genişletmek için tıkla... Kafana gore ya bence eger rgx almak istiyosan al aklın kalmasın yada 1 hafta kadar bekle eger guzel bisey gelmesse magazana alirsin karambiti
türk gamer Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #37 Rvboi dedi: Kafana gore ya bence eger RGX almak istiyorsan al aklın kalmasın ya da 1 hafta kadar bekle eger guzel bir şey gelmezse magazana alirsin karambiti. Genişletmek için tıkla... Mağazaya almak ne hocam anlamadım 1 gün sonra kalkacak.
Rvboi dedi: Kafana gore ya bence eger RGX almak istiyorsan al aklın kalmasın ya da 1 hafta kadar bekle eger guzel bir şey gelmezse magazana alirsin karambiti. Genişletmek için tıkla... Mağazaya almak ne hocam anlamadım 1 gün sonra kalkacak.
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.029 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #38 türk gamer dedi: Bir de vandal önerir misiniz kuronami var aklımda. Genişletmek için tıkla... Kuronami kesinlikle.
türk gamer dedi: Bir de vandal önerir misiniz kuronami var aklımda. Genişletmek için tıkla... Kuronami kesinlikle.
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Hatay 30 Temmuz 2024 #39 RGX karambit varken yağmacı karambit alınmaz. Animasyonları olsun renk değiştirmesi olsun daha iyi.
türk gamer Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #40 Poseidon1 dedi: RGX karambit varken yağmacı karambit alınmaz. Animasyonları olsun renk değiştirmesi olsun daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bence de hatta şu an oyundaki en iyi bıçak ama sıkar mı?
Poseidon1 dedi: RGX karambit varken yağmacı karambit alınmaz. Animasyonları olsun renk değiştirmesi olsun daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bence de hatta şu an oyundaki en iyi bıçak ama sıkar mı?