RGX karambit kaç VP? Ve markete geliyor mu? Ona göre VP alıp bekleyeceğim.
4350 VP hocam. Markete geliyor.RGX Karambit kaç VP? Ve markete geliyor mu? Ona göre VP alıp bekleyeceğim.
RGX Karambit kaç VP? Ve markete geliyor mu? Ona göre VP alıp bekleyeceğim.
4K ona verceegime 1.5daha koyar yeni gelen karambiti alirim RGX tekrar gelir ama o gelmez hesabını gelistirmek istiyorsan.
Hesapta hiçbir şey yok yeni hesap açıp sıfırdan başlayacağım onun için bekleyeceğim, yeni gelen karambitin görünüşü leş animasyonu iyi benim favorim 2021 karambit fakat bir daha gelmiyor.
Arkadaşlar cevabı vermiş, ben RGX Karambit'i çıktığı anda alan ve o zamandan beri kullanan biri olarak söylemek istiyorum, bıçak gerçekten uzun ömürlü seni tatmin eder yani "keşke almasaydım" dedirtmez. Ama bu zevke bağlı mı bilmiyorum ama daha güzel bıçaklar var dostum. Ulupençe(4350) ve uzaylı avcısı(3350) gayet güzel, benim için bıçakların Tanrı'sı olan kuronami no yaiba(5350) bekleyebilirsin. Uzaylı avcısı'ndan emin değilim ama kuronami no yaiba ve ulupençe kesinlikle seni RGX karambitten daha çok tatmin eder dostum. Tabii dediklerim sadece öneri. İyi akşamlar dilerim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.