RGX karambit mi? Yağmacı karambit mi?

TGRL37

Centipat
Daha fazla  
Selamün aleyküm arkadaşlar, daha önce hiç bıçak almadım 1 tane bp var hesapta, bir de ek olarak ejder ve Yağmacı Vandal bunlara ek olarak da 1 güzel bıçak almak istiyorum. Oyuna cok para yatıran biri değilim, ilk ve son bıçağım olur. Hangisini önerirsiniz.

Selamünaleyküm arkadaşlar, daha önce hiç bıçak almadım 1 tane bp var hesapta, bir de ek olarak ejder ve Yağmacı Vandal bunlara ek olarak da 1 güzel bıçak almak istiyorum. Oyuna cok para yatıran biri değilim, ilk ve son bıçağım olur. Hangisini önerirsiniz.

Hangisi senin kişisel görüş ve zevklerine uyuyor ise onu seç.

Selamünaleyküm arkadaşlar, daha önce hiç bıçak almadım 1 tane bp var hesapta, bir de ek olarak ejder ve Yağmacı Vandal bunlara ek olarak da 1 güzel bıçak almak istiyorum. Oyuna cok para yatıran biri değilim, ilk ve son bıçağım olur. Hangisini önerirsiniz.

Son çıkan skin elde olan hissi olsun inceleme animasyonu olsun sağ tıkı olsun cidden harika yağmacı da güzel ama ben RGX karambiti tercih ettim.

Yağmacı karambitin bir olayı yok diğer karambitlerle aynı animasyonlara sahip fakat RGX sınırsız döndüğü için ve animasyonu farklı olduğu için onu tercih ederdim.

RGX kendine has animasyonu var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı