R raige Centipat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #1 Başlıktaki skinlerin ikisi de mağazamda, hangisi alsam karar veremedim, bir yardımcı olur musunuz? İlk karambit skinim olacak.
Başlıktaki skinlerin ikisi de mağazamda, hangisi alsam karar veremedim, bir yardımcı olur musunuz? İlk karambit skinim olacak.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.520 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #2 Bence RGX.
Tbuoen862 Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 703 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Asus tuf f15 RTX 3050 4gb 95w i5 12500h 8gb/512tb Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #3 VCT karambit tercih ederdim çünkü sınırlı bir skin ve gayet güzel bir hissiyatı var.
G goker3 Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 143 3 Mart 2025 #4 raige dedi: Başlıktaki skinlerin ikisi de mağazamda, hangisi alsam karar veremedim, bir yardımcı olur musunuz? İlk karambit skinim olacak. Genişletmek için tıkla... Bencede vct karambit daha iyi çünkü bir daha geri gelmeyecek ve bende aldım ve hissiyatı olsun renk seçenekleri olsun benim çok hoşuma gitti.
raige dedi: Başlıktaki skinlerin ikisi de mağazamda, hangisi alsam karar veremedim, bir yardımcı olur musunuz? İlk karambit skinim olacak. Genişletmek için tıkla... Bencede vct karambit daha iyi çünkü bir daha geri gelmeyecek ve bende aldım ve hissiyatı olsun renk seçenekleri olsun benim çok hoşuma gitti.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.621 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #5 raige dedi: Başlıktaki skinlerin ikisi de mağazamda, hangisi alsam karar veremedim, bir yardımcı olur musunuz? İlk karambit skinim olacak. Genişletmek için tıkla... Vct tabii ki onun değeri sonradan bayağı artar. RGX'i her zaman alırsınız.
raige dedi: Başlıktaki skinlerin ikisi de mağazamda, hangisi alsam karar veremedim, bir yardımcı olur musunuz? İlk karambit skinim olacak. Genişletmek için tıkla... Vct tabii ki onun değeri sonradan bayağı artar. RGX'i her zaman alırsınız.
R raige Centipat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #6 XPlasma dedi: Vct tabii ki onun değeri sonradan bayağı artar. RGX'i her zaman alırsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim bence vctnin efektlerini falan sevmiştim
XPlasma dedi: Vct tabii ki onun değeri sonradan bayağı artar. RGX'i her zaman alırsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim bence vctnin efektlerini falan sevmiştim