Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.085 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2025 #1 Arkadaşlar sabah yağmacı karambit aldım. Ve mağazamda RGX Karambit'te vardı. Sizce iade edip RGX alınır mı? Yoksa yağmacı kalsın mı?
Arkadaşlar sabah yağmacı karambit aldım. Ve mağazamda RGX Karambit'te vardı. Sizce iade edip RGX alınır mı? Yoksa yağmacı kalsın mı?
Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.371 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #2 Egeax dedi: Arkadaşlar sabah yağmacı karambit aldım. Ve mağazamda RGX Karambit'te vardı. Sizce iade edip RGX alınır mı? Yoksa yağmacı kalsın mı? Genişletmek için tıkla... RGX al bence ama bir süre sonra ikisi de sıkar.
Egeax dedi: Arkadaşlar sabah yağmacı karambit aldım. Ve mağazamda RGX Karambit'te vardı. Sizce iade edip RGX alınır mı? Yoksa yağmacı kalsın mı? Genişletmek için tıkla... RGX al bence ama bir süre sonra ikisi de sıkar.
Eros06 Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #3 Renk seviyosan iade edip rgx al, şahsen yağmacı daha iyi.
EmirhanBEY00 Picopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 141 Çözümler 1 12 Mart 2025 #4 Egeax dedi: Arkadaşlar sabah yağmacı karambit aldım. Ve mağazamda RGX Karambit'te vardı. Sizce iade edip RGX alınır mı? Yoksa yağmacı kalsın mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sizin hoşunuza ne gidiyorsa onu alın ama ben olsam yağmacı alırdım.
Egeax dedi: Arkadaşlar sabah yağmacı karambit aldım. Ve mağazamda RGX Karambit'te vardı. Sizce iade edip RGX alınır mı? Yoksa yağmacı kalsın mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sizin hoşunuza ne gidiyorsa onu alın ama ben olsam yağmacı alırdım.
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.910 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #5 RGX tercihimdir.
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.085 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2025 #6 Eros06 dedi: Renk seviyosan iade edip rgx al, şahsen yağmacı daha iyi. Genişletmek için tıkla... Çok göz yormasını istemem ya, çevirirken falan.
Eros06 dedi: Renk seviyosan iade edip rgx al, şahsen yağmacı daha iyi. Genişletmek için tıkla... Çok göz yormasını istemem ya, çevirirken falan.
O omerky Picopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #7 Egeax dedi: Arkadaşlar sabah yağmacı karambit aldım. Ve mağazamda RGX Karambit'te vardı. Sizce iade edip RGX alınır mı? Yoksa yağmacı kalsın mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ikisini de kullandım RGX bir süre sonra sıkıyor bence yağmacı karambit kalsın.
Egeax dedi: Arkadaşlar sabah yağmacı karambit aldım. Ve mağazamda RGX Karambit'te vardı. Sizce iade edip RGX alınır mı? Yoksa yağmacı kalsın mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ikisini de kullandım RGX bir süre sonra sıkıyor bence yağmacı karambit kalsın.
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.085 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2025 #8 Kdr454 dedi: RGX tercihimdir. Genişletmek için tıkla... Peki iade etsem bugün gelir mi ? RGX'i almak için.
Kdr454 dedi: RGX tercihimdir. Genişletmek için tıkla... Peki iade etsem bugün gelir mi ? RGX'i almak için.
artikkulanmiyorum Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #9 Egeax dedi: Peki iade etsem bugün gelir mi ? RGX'i almak için. Genişletmek için tıkla... Direkt geliyor, fakat yükseltilmemiş ve kullanılmamış olması gerekiyor.
Egeax dedi: Peki iade etsem bugün gelir mi ? RGX'i almak için. Genişletmek için tıkla... Direkt geliyor, fakat yükseltilmemiş ve kullanılmamış olması gerekiyor.
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.085 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2025 #10 artikkulanmiyorum dedi: Direkt geliyor, fakat yükseltilmemiş ve kullanılmamış olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yükselttim, poligonda da kullandım.
artikkulanmiyorum dedi: Direkt geliyor, fakat yükseltilmemiş ve kullanılmamış olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yükselttim, poligonda da kullandım.