Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.086 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2025 #21 RyNx358 dedi: O zaman maalesef iade edemezsin 2'si arasında tercih yapacak olursak ben ilk geldiğinde RGX almıştım hala sıkmadı beni bence RGX ama yağmacıda güzel pişman olmazsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
RyNx358 dedi: O zaman maalesef iade edemezsin 2'si arasında tercih yapacak olursak ben ilk geldiğinde RGX almıştım hala sıkmadı beni bence RGX ama yağmacıda güzel pişman olmazsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.930 Makaleler 1 Çözümler 26 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #23 Egeax dedi: Peki iade etsem bugün gelir mi? RGX'i almak için. Genişletmek için tıkla... Yükselttiysen de iade edebilirsin Gaia Vandal vardı (ağaç olanı) yükseltmiştim ve birkaç gün de kullanmıştım ama iade ettim RGX Vandal aldım.
Egeax dedi: Peki iade etsem bugün gelir mi? RGX'i almak için. Genişletmek için tıkla... Yükselttiysen de iade edebilirsin Gaia Vandal vardı (ağaç olanı) yükseltmiştim ve birkaç gün de kullanmıştım ama iade ettim RGX Vandal aldım.
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.112 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #24 Kdr454 dedi: Yükselttiysen de iade edebilirsin Gaia Vandal vardı (ağaç olanı) yükseltmiştim ve birkaç gün de kullanmıştım ama iade ettim RGX Vandal aldım. Genişletmek için tıkla... Yükseltip iade etme olayı eskiden vardı ama o hakkı kaldırdılar ticket atarsan olmaz cevabını veriyorlar direkt sistemde de gözükmüyor yükseltince.
Kdr454 dedi: Yükselttiysen de iade edebilirsin Gaia Vandal vardı (ağaç olanı) yükseltmiştim ve birkaç gün de kullanmıştım ama iade ettim RGX Vandal aldım. Genişletmek için tıkla... Yükseltip iade etme olayı eskiden vardı ama o hakkı kaldırdılar ticket atarsan olmaz cevabını veriyorlar direkt sistemde de gözükmüyor yükseltince.