RGX kelebek düşünüyorum ama anomali kelebeğin animasyonlari çok güzel. İkisinin arasında cok kaldim. RGX kelebegin hem sesi hem dis gorunusu bayağı iyi. Baska oneriniz söyleyin ilk bıcak skinim.
RGX kelebek düşünüyorum ama anomali kelebeğin animasyonlari çok güzel. İkisinin arasında cok kaldim. RGX kelebegin hem sesi hem dis gorunusu bayağı iyi. Baska oneriniz söyleyin ilk bacak skinim.
Anomali Kelebek ile Sihirpunk Kelebek aynı. Zaten Anomali Vandal ile Araxys Vandal aynı. Aslında Riot kolaya kaçıyor. Bence RGX oyunun yapısına çok uygun bir kelebek ve daha güzel.
Bence de oyle ama sag tik animasyonu cok hosuma gidiyor sihıracakida da oyle. RGX kelebek bende bir tik daha önde. Kime sorsam ya RGX kelebek diyor ya yagmaci karambit RGX karambit te diyen var kafam cok karisik vallahi
Hocam net bir şekilde anomali kelebek. Kelebek skinleri hem sıkmaz hem de anomali kelebek 10 numara olmuş sesi mesi harika. Renk seçenekleriyse hepsi ayrı silah gibi farklı. 10 üzerinden 10 luk bi kelebek olmuş hayırlı olsun