Arda696 Femtopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 Marketime RGX Phantom geldi alınır mı? Uzun zamandır Vandal bekliyorum yağmacı asıl kronomi kaos gibi. 3 aydır hiçbiri gelmedi artık sıkıldım.
Marketime RGX Phantom geldi alınır mı? Uzun zamandır Vandal bekliyorum yağmacı asıl kronomi kaos gibi. 3 aydır hiçbiri gelmedi artık sıkıldım.
JackCooper Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 881 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri INNO3D 3060 R5500 Gigabyte A520MH Windows 10 Pro Delta RGB Kasa Gamebooster Fire Storm Razer Deathadder V2 Mini Asus VG279QA Logitech G733 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2025 #2 Rgx göründüğü kadar eğlenceli bir set değil. Ben bile kelebeğiyle vandalından artık sıkıldım, Ben olsam kuronami yada yitik beklerdim vandal için.
Rgx göründüğü kadar eğlenceli bir set değil. Ben bile kelebeğiyle vandalından artık sıkıldım, Ben olsam kuronami yada yitik beklerdim vandal için.
Arda696 Femtopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #3 JackCooper dedi: RGX göründüğü kadar eğlenceli bir set değil. Ben bile kelebeğiyle vandalından artık sıkıldım, ben olsam kuronami ya da yitik beklerdim Vandal için. Genişletmek için tıkla... Phantom geldi onu alabilirim bugün.
JackCooper dedi: RGX göründüğü kadar eğlenceli bir set değil. Ben bile kelebeğiyle vandalından artık sıkıldım, ben olsam kuronami ya da yitik beklerdim Vandal için. Genişletmek için tıkla... Phantom geldi onu alabilirim bugün.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 12 Ocak 2025 #4 Vandal bekliyorsanız almayın bence hocam bu sefer Phantom alırsınız şansa bir Vandal gelir pişman olursunuz.
Vandal bekliyorsanız almayın bence hocam bu sefer Phantom alırsınız şansa bir Vandal gelir pişman olursunuz.
Arda696 Femtopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #5 Eriksen dedi: Vandal bekliyorsanız almayın bence hocam bu sefer Phantom alırsınız şansa bir Vandal gelir pişman olursunuz. Genişletmek için tıkla... Vandal gelirse onu da alırım. Phantom olarak RGX iyi midir alınır mı?
Eriksen dedi: Vandal bekliyorsanız almayın bence hocam bu sefer Phantom alırsınız şansa bir Vandal gelir pişman olursunuz. Genişletmek için tıkla... Vandal gelirse onu da alırım. Phantom olarak RGX iyi midir alınır mı?
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 12 Ocak 2025 #6 Arda696 dedi: Vandal gelirse onu da alırım. Phantom olarak RGX iyi midir alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sesi vs tok güzel bence alınır.
Arda696 dedi: Vandal gelirse onu da alırım. Phantom olarak RGX iyi midir alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sesi vs tok güzel bence alınır.
To The Skies Centipat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 1.473 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #7 JackCooper dedi: Rgx göründüğü kadar eğlenceli bir set değil. Ben bile kelebeğiyle vandalından artık sıkıldım, Ben olsam kuronami yada yitik beklerdim vandal için. Genişletmek için tıkla... Her skinden belirli bir süre sonra sıkılırsın, RGX oyundaki en iyi setlerden birisi.
JackCooper dedi: Rgx göründüğü kadar eğlenceli bir set değil. Ben bile kelebeğiyle vandalından artık sıkıldım, Ben olsam kuronami yada yitik beklerdim vandal için. Genişletmek için tıkla... Her skinden belirli bir süre sonra sıkılırsın, RGX oyundaki en iyi setlerden birisi.
JackCooper Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 881 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri INNO3D 3060 R5500 Gigabyte A520MH Windows 10 Pro Delta RGB Kasa Gamebooster Fire Storm Razer Deathadder V2 Mini Asus VG279QA Logitech G733 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2025 #8 To The Skies dedi: Her skinden belirli bir süre sonra sıkılırsın, RGX oyundaki en iyi setlerden birisi. Genişletmek için tıkla... Yitik baba hiç öyle gelmiyor nedense
To The Skies dedi: Her skinden belirli bir süre sonra sıkılırsın, RGX oyundaki en iyi setlerden birisi. Genişletmek için tıkla... Yitik baba hiç öyle gelmiyor nedense
mustafaaozk Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 973 Çözümler 13 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 12 Ocak 2025 #9 Bende RGX Vandal var bugün Phantom gelmiş bende mi alsam?
Arda696 Femtopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #10 mustafaaozk dedi: Bende RGX Vandal var bugün Phantom gelmiş bende mi alsam? Genişletmek için tıkla... Kanka ben aldım Phantom'u çok beğendim ama Vandal'ı varsa seni fazla etkilemeyebilir.
mustafaaozk dedi: Bende RGX Vandal var bugün Phantom gelmiş bende mi alsam? Genişletmek için tıkla... Kanka ben aldım Phantom'u çok beğendim ama Vandal'ı varsa seni fazla etkilemeyebilir.