raster Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #1 Yağmacı Vandal bekliyordum, RGX vandal geldi mağazaya. Sizce alınır mı? Kullananlar yazarsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2022
Yağmacı Vandal bekliyordum, RGX vandal geldi mağazaya. Sizce alınır mı? Kullananlar yazarsa sevinirim.
AlexaBliss Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #2 raster dedi: Yağmacı Vandal bekliyordum, RGX vandal geldi mağazaya. Sizce alınır mı? Kullananlar yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bende yağmacı var. RGX çok daha eğlenceli olacaktır.
raster dedi: Yağmacı Vandal bekliyordum, RGX vandal geldi mağazaya. Sizce alınır mı? Kullananlar yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bende yağmacı var. RGX çok daha eğlenceli olacaktır.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.734 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 13 Temmuz 2022 #3 Uzun süreli kullanınca kağıt gibi sesi sıkabiliyor haberiniz olsun. Bence yağmacıyı bekleyin.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2022 #4 raster dedi: Yağmacı Vandal bekliyordum, RGX vandal geldi mağazaya. Sizce alınır mı? Kullananlar yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam alın derim, her skin sıkıyor zaten belli bir süreden sonra. Al geç fazla düşünme derim bana kalırsa.
raster dedi: Yağmacı Vandal bekliyordum, RGX vandal geldi mağazaya. Sizce alınır mı? Kullananlar yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam alın derim, her skin sıkıyor zaten belli bir süreden sonra. Al geç fazla düşünme derim bana kalırsa.
cassiann Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2022 #5 Işık Muhafızı ve sonrası gelen skinler gerçekten arkadaşın dediği gibi bir süre sonra ses olarak görsel olarak yoruyor... Düşüncem vandal spreyde asil ejder one tapte.. eskimeyecek efsanelerdir...
Işık Muhafızı ve sonrası gelen skinler gerçekten arkadaşın dediği gibi bir süre sonra ses olarak görsel olarak yoruyor... Düşüncem vandal spreyde asil ejder one tapte.. eskimeyecek efsanelerdir...
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.190 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #6 Yağmacıyı belediye dağıttı sanırım, alınır. Severseniz Işık Muhafızı'da bekleyebilirsiniz.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2022 #7 Vio dedi: Yağmacıyı belediye dağıttı sanırım, alınır. Severseniz Işık Muhafızı'da bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... North face gibi herkeste var cassiann dedi: Işık Muhafızı ve sonrası gelen skinler gerçekten arkadaşın dediği gibi bir süre sonra ses olarak görsel olarak yoruyor... Düşüncem vandal spreyde asil ejder One tapte. Eskimeyecek efsanelerdir... Genişletmek için tıkla... Asil eskimez be hocam. RGX alınır ama şahsen.
Vio dedi: Yağmacıyı belediye dağıttı sanırım, alınır. Severseniz Işık Muhafızı'da bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... North face gibi herkeste var cassiann dedi: Işık Muhafızı ve sonrası gelen skinler gerçekten arkadaşın dediği gibi bir süre sonra ses olarak görsel olarak yoruyor... Düşüncem vandal spreyde asil ejder One tapte. Eskimeyecek efsanelerdir... Genişletmek için tıkla... Asil eskimez be hocam. RGX alınır ama şahsen.
S Scaryo Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.616 Çözümler 4 13 Temmuz 2022 #8 Çok güzel geçen aldım kırmızı ve sarı rengi muazzam animasyonları ve ses hissiyatıda öyle. Tabii bu benim için öyle siz sevmeyebilirsiniz.
Çok güzel geçen aldım kırmızı ve sarı rengi muazzam animasyonları ve ses hissiyatıda öyle. Tabii bu benim için öyle siz sevmeyebilirsiniz.
raster Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #10 561004 dedi: Kesinlikle evet. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sesinin sıkacağını söylüyor siz ne dusunuyorsunuz. Bıçağımın da rgx olduğunu dikkate alarak değerlendirirseniz iyi olur. Yağmacının ne zaman gelcegi belli degil. Yağmacıyı beklemeye değer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2022
561004 dedi: Kesinlikle evet. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sesinin sıkacağını söylüyor siz ne dusunuyorsunuz. Bıçağımın da rgx olduğunu dikkate alarak değerlendirirseniz iyi olur. Yağmacının ne zaman gelcegi belli degil. Yağmacıyı beklemeye değer mi?