raster Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #21 2 saatim kaldı sizce ne yapmalıyım?
Blax4 Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 703 Çözümler 1 Yer Ankara 13 Temmuz 2022 #22 raster dedi: 2 saatim kaldı sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Alsana arkadaşım rgxi.
raster Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #23 Blax4 dedi: Alsana arkadaşım rgxi. Genişletmek için tıkla... Hocam kızmayın ama yagmacıyı beklemek te mantıklı geldi ondan sormuştum.
Blax4 dedi: Alsana arkadaşım rgxi. Genişletmek için tıkla... Hocam kızmayın ama yagmacıyı beklemek te mantıklı geldi ondan sormuştum.
cassiann Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2022 #24 raster dedi: Hocam kızmayın ama yagmacıyı beklemek te mantıklı geldi ondan sormuştum. Genişletmek için tıkla... Sen Yağmacı istiyorsun şefim kendini kandırma pişman olursun D
raster dedi: Hocam kızmayın ama yagmacıyı beklemek te mantıklı geldi ondan sormuştum. Genişletmek için tıkla... Sen Yağmacı istiyorsun şefim kendini kandırma pişman olursun D
ThePro Kilopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 371 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #25 Bıçağımda Rgx diyorsun bence güzel bir kombinasyon olabilir
raster Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #26 cassiann dedi: Sen yağmacı istiyorsun şefim kendini kandırma pişman olursun D Genişletmek için tıkla... Zaten yagmacı bekliyordum fakat rgx geldi bıçağımla uyumlu olacağını dusundum ondan sordum.
cassiann dedi: Sen yağmacı istiyorsun şefim kendini kandırma pişman olursun D Genişletmek için tıkla... Zaten yagmacı bekliyordum fakat rgx geldi bıçağımla uyumlu olacağını dusundum ondan sordum.
Antilop14 Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 210 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #27 raster dedi: Yağmacı Vandal bekliyordum, RGX vandal geldi mağazaya. Sizce alınır mı? Kullananlar yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oyuna birkaç gündür girmedim mağazadan kalktı mı emin değilim de yeni set hoş bence hem şu an taze , hala mağazada var ise kaçırma bence desen kovalamaz düşünmessin. Direkt farklı bir reload animasyonu kattı oyuna bayağı hoş.
raster dedi: Yağmacı Vandal bekliyordum, RGX vandal geldi mağazaya. Sizce alınır mı? Kullananlar yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oyuna birkaç gündür girmedim mağazadan kalktı mı emin değilim de yeni set hoş bence hem şu an taze , hala mağazada var ise kaçırma bence desen kovalamaz düşünmessin. Direkt farklı bir reload animasyonu kattı oyuna bayağı hoş.