MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.335 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2023 #11 https://support-valorant.riotgames....ade-Talebinde-Bulunmak-VALORANT-Oyuncu-Destek burdan iyon Vandalını iade et al Tatibaskan dedi: Dostum hatirladigim kadariyla herkesin yukselttigi 1 silahi iade etme hakki vardi bence Rgx'i alin iyonu iade etmeyi deneyin iade olursa Phantom alirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu diyorum zaten
https://support-valorant.riotgames....ade-Talebinde-Bulunmak-VALORANT-Oyuncu-Destek burdan iyon Vandalını iade et al Tatibaskan dedi: Dostum hatirladigim kadariyla herkesin yukselttigi 1 silahi iade etme hakki vardi bence Rgx'i alin iyonu iade etmeyi deneyin iade olursa Phantom alirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu diyorum zaten
Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 565 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #12 Tatibaskan dedi: Dostum hatirladigim kadariyla herkesin yukselttigi 1 silahi iade etme hakki vardi bence Rgx'i alin iyonu iade etmeyi deneyin iade olursa Phantom alirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak nasıl oluyor iade anlatır mısınız bir de harcadığım radyanitleri veriyor mu geri?
Tatibaskan dedi: Dostum hatirladigim kadariyla herkesin yukselttigi 1 silahi iade etme hakki vardi bence Rgx'i alin iyonu iade etmeyi deneyin iade olursa Phantom alirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak nasıl oluyor iade anlatır mısınız bir de harcadığım radyanitleri veriyor mu geri?
MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.335 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2023 #13 Mustafa_06 dedi: Hocam tam olarak nasıl oluyor iade anlatır mısınız bir de harcadığım radyanitleri veriyor mu geri? Genişletmek için tıkla... Evet hepsi iade ediliyor https://support-valorant.riotgames....ade-Talebinde-Bulunmak-VALORANT-Oyuncu-Destek buradan giriş yap sonra iade et iyon u
Mustafa_06 dedi: Hocam tam olarak nasıl oluyor iade anlatır mısınız bir de harcadığım radyanitleri veriyor mu geri? Genişletmek için tıkla... Evet hepsi iade ediliyor https://support-valorant.riotgames....ade-Talebinde-Bulunmak-VALORANT-Oyuncu-Destek buradan giriş yap sonra iade et iyon u
Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 565 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #14 MikeyKunn dedi: Evet hepsi iade ediliyor https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr/articles/360045674593-İade-Talebinde-Bulunmak-VALORANT-Oyuncu-Destek buradan giriş yap sonra iade et iyon u Genişletmek için tıkla... Harcadığım radyanitleri geri verecek mi?
MikeyKunn dedi: Evet hepsi iade ediliyor https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr/articles/360045674593-İade-Talebinde-Bulunmak-VALORANT-Oyuncu-Destek buradan giriş yap sonra iade et iyon u Genişletmek için tıkla... Harcadığım radyanitleri geri verecek mi?
MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.335 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2023 #15 Mustafa_06 dedi: Harcadığım radyanitleri geri verecek mi? Genişletmek için tıkla... Evet ?
Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 565 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #16 MikeyKunn dedi: Evet? Genişletmek için tıkla... Şu şekilde bir sayfa çıktı 4. Seviye İyonu mu iade etmem gerekiyor? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 16,8 KB · Görüntüleme: 100
MikeyKunn dedi: Evet? Genişletmek için tıkla... Şu şekilde bir sayfa çıktı 4. Seviye İyonu mu iade etmem gerekiyor?
MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.335 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2023 #17 Mustafa_06 dedi: Şu şekilde bir sayfa çıktı 4. seviye iyonu mu iade etmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... İstediğin bir görünümü iade et iyon istiyorsan iyonu Yağmacı Vandal'ı istiyor isen Yağmacı Vandal'ı. Mustafa_06 dedi: Şu şekilde bir sayfa çıktı 4. Seviye İyonu mu iade etmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet
Mustafa_06 dedi: Şu şekilde bir sayfa çıktı 4. seviye iyonu mu iade etmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... İstediğin bir görünümü iade et iyon istiyorsan iyonu Yağmacı Vandal'ı istiyor isen Yağmacı Vandal'ı. Mustafa_06 dedi: Şu şekilde bir sayfa çıktı 4. Seviye İyonu mu iade etmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet
Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 565 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #18 MikeyKunn dedi: İstediğin bir görünümü iade et iyon istiyorsan iyonu Yağmacı Vandal'ı istiyor isen Yağmacı Vandal'ı. Evet Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler
MikeyKunn dedi: İstediğin bir görünümü iade et iyon istiyorsan iyonu Yağmacı Vandal'ı istiyor isen Yağmacı Vandal'ı. Evet Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler
MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.335 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2023 #19 Mustafa_06 dedi: Tamamdır hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İade edip rgx vandal alır isen bir fotoğraf atarsın artık
Mustafa_06 dedi: Tamamdır hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İade edip rgx vandal alır isen bir fotoğraf atarsın artık
Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 565 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #20 Mustafa_06 dedi: Tamamdır hocam teşekkürler Genişletmek için tıkla... MikeyKunn dedi: İade edip rgx vanal alırisen bir fotoğraf atarsın artık Genişletmek için tıkla... Atarım hocam MikeyKunn dedi: İade edip rgx vandal alır isen bir fotoğraf atarsın artık Genişletmek için tıkla... Aldım hocam RGX Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (15).png 1,9 MB · Görüntüleme: 101 Son düzenleme: 20 Şubat 2023
Mustafa_06 dedi: Tamamdır hocam teşekkürler Genişletmek için tıkla... MikeyKunn dedi: İade edip rgx vanal alırisen bir fotoğraf atarsın artık Genişletmek için tıkla... Atarım hocam MikeyKunn dedi: İade edip rgx vandal alır isen bir fotoğraf atarsın artık Genişletmek için tıkla... Aldım hocam RGX