WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.515 Makaleler 1 Çözümler 7 7 Mart 2024 #11 arasmaras dedi: Gidip kayıt bekleme odasına geçiceksin. Orada kaydını alıp sunucuya direkt oyuna geçebilirsin. Kaydını alınca wl veriyorlar hemen girebilirsin beklemeden. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam kayıt beklemeye girdim bekliyorum.
arasmaras dedi: Gidip kayıt bekleme odasına geçiceksin. Orada kaydını alıp sunucuya direkt oyuna geçebilirsin. Kaydını alınca wl veriyorlar hemen girebilirsin beklemeden. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam kayıt beklemeye girdim bekliyorum.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.849 Çözümler 37 Yer 東京 7 Mart 2024 #12 WosTidReis dedi: Tamamdır hocam kayıt beklemeye girdim bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
WosTidReis dedi: Tamamdır hocam kayıt beklemeye girdim bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Makaveliii Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1 22 Nisan 2025 #13 Allah kahretmesin Ria 2020 de benim sunucumdu 2021 de bıraktım adını kirletmişler