hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #21 Yamete Kudasai dedi: Moderatörlerin neyin peşinde olduklarını anlamış değilim. Neden diye sormuş adam bu da kilitlenmiş, ben konu açtım anında sildiler. Akım konusu niye kapatıldı? https://www.technopat.net/sosyal/konu/sakurasou-profil-fotografi-akimi.1145405/ Bu konu niye kapatıldı? Bir açıklama bekliyorum. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... @292469 kızgın atmış adam gibi adam. Not: Geri çekmiş.
Yamete Kudasai dedi: Moderatörlerin neyin peşinde olduklarını anlamış değilim. Neden diye sormuş adam bu da kilitlenmiş, ben konu açtım anında sildiler. Akım konusu niye kapatıldı? https://www.technopat.net/sosyal/konu/sakurasou-profil-fotografi-akimi.1145405/ Bu konu niye kapatıldı? Bir açıklama bekliyorum. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... @292469 kızgın atmış adam gibi adam. Not: Geri çekmiş.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.287 Makaleler 42 Çözümler 274 7 Kasım 2020 #22 Yamete Kudasai dedi: ben konu açtım anında sildiler. Genişletmek için tıkla... Böyle durumlarda aynı anda birçok konu açılır. Genellikle bu konular tek başlık altında toplanıp cevabı verilir.
Yamete Kudasai dedi: ben konu açtım anında sildiler. Genişletmek için tıkla... Böyle durumlarda aynı anda birçok konu açılır. Genellikle bu konular tek başlık altında toplanıp cevabı verilir.
portakal hanim Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 118 Yer Harikalar Diyarı 7 Kasım 2020 #23 orXzaz dedi: Kim başlatacak ve nasıl kilitlenmeden akım yapacağız. Genişletmek için tıkla... Konu açmadan sanırım, mantıklı düşününce haksız sayılmazlar aslında.
orXzaz dedi: Kim başlatacak ve nasıl kilitlenmeden akım yapacağız. Genişletmek için tıkla... Konu açmadan sanırım, mantıklı düşününce haksız sayılmazlar aslında.
orXzaz Centipat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 345 Yer morioh Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #24 @UBerk zaten amaç yoktu ki eğlenme amaçlı açılan konu idi.
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #25 Perceival dedi: Sen Monke akımındansın ama? Genişletmek için tıkla... Ride wife, life good. Wife fight back, kill wife. wife gone, regret... Reject humanity return monke.
Perceival dedi: Sen Monke akımındansın ama? Genişletmek için tıkla... Ride wife, life good. Wife fight back, kill wife. wife gone, regret... Reject humanity return monke.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.287 Makaleler 42 Çözümler 274 7 Kasım 2020 #26 orXzaz dedi: @UBerk zaten amaç yoktu ki eğlenme amaçlı açılan konu idi. Genişletmek için tıkla... Eğlence dışı amacı olan kişilerin de uğrak mekanı olmuştu. Konuyu ben de baştan sona takip ettim ve doğru olan yapılmış gibi görünüyor.
orXzaz dedi: @UBerk zaten amaç yoktu ki eğlenme amaçlı açılan konu idi. Genişletmek için tıkla... Eğlence dışı amacı olan kişilerin de uğrak mekanı olmuştu. Konuyu ben de baştan sona takip ettim ve doğru olan yapılmış gibi görünüyor.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.951 Makaleler 4 Çözümler 57 7 Kasım 2020 #27 Technopat Sosyal gerçekten çok garip bir yer.
Paprikka Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 579 Çözümler 2 Yer Qo'noS Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Capitan 7 Kasım 2020 #28 Bence bu akımı yapmayın. Ricardo'yu raporlayacak kadar vicdansızlar var burada.
orXzaz Centipat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 345 Yer morioh Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #29 1 gün sonra bütün konular elveda forum olur.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.951 Makaleler 4 Çözümler 57 7 Kasım 2020 #30 Ricardo ne ya, mis gibi monke vardı. Üzüldüm.