C4NS Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar Proteinocean'dan kakaolu rice cream aldım ama tadı çok kötü geliyor. Önerebileceğiniz bir tarif var mıdır başka bir şeyle karıştırarak vs. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2024
Arkadaşlar Proteinocean'dan kakaolu rice cream aldım ama tadı çok kötü geliyor. Önerebileceğiniz bir tarif var mıdır başka bir şeyle karıştırarak vs.
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2024 #2 C4NS dedi: Arkadaşlar Proteinocean'dan kakaolu rice cream aldım ama tadı çok kötü geliyor. Önerebileceğiniz bir tarif var mıdır başka bir şeyle karıştırarak vs. Genişletmek için tıkla... Ben Migros'tan aldığım ile 25 gr pirinç ununa 1 yumurta gelecek şekilde pankek yapıyorum. Güzel oluyor. Aromasız olduğu için de içine kakao katıp, piştikten sonra da üstünde 10 gr %80 bitter çikolata eritiyorum.
C4NS dedi: Arkadaşlar Proteinocean'dan kakaolu rice cream aldım ama tadı çok kötü geliyor. Önerebileceğiniz bir tarif var mıdır başka bir şeyle karıştırarak vs. Genişletmek için tıkla... Ben Migros'tan aldığım ile 25 gr pirinç ununa 1 yumurta gelecek şekilde pankek yapıyorum. Güzel oluyor. Aromasız olduğu için de içine kakao katıp, piştikten sonra da üstünde 10 gr %80 bitter çikolata eritiyorum.