2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 23 Eylül 2021 #11 Tregrast dedi: Bugün gelmesi gerekiyordu ama gelmedi Gene mi ertelendi yoksa gece mi gelecek? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Gördüm atayım dedim.
Tregrast dedi: Bugün gelmesi gerekiyordu ama gelmedi Gene mi ertelendi yoksa gece mi gelecek? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Gördüm atayım dedim.
faithNiel Kilopat Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 236 Çözümler 1 23 Eylül 2021 #12 Tregrast dedi: Bugün gelmesi gerekiyordu ama gelmedi Gene mi ertelendi yoksa gece mi gelecek? Genişletmek için tıkla... Yardım merkezine sordum 5 Ekim'e ertelenmiş.
Tregrast dedi: Bugün gelmesi gerekiyordu ama gelmedi Gene mi ertelendi yoksa gece mi gelecek? Genişletmek için tıkla... Yardım merkezine sordum 5 Ekim'e ertelenmiş.
Tregrast Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 444 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #13 faithNiel dedi: Yardım merkezine sordum 5 Ekim'e ertelenmiş. Genişletmek için tıkla... Netflix TR kendisi korsan dizi sitelerine yönlendiriyor korsan sitelerde altyazılı yayınlandı bile, ama koca Netflix TR daha yapamadı. Hatta diziyi bitirmek üzereyim...
faithNiel dedi: Yardım merkezine sordum 5 Ekim'e ertelenmiş. Genişletmek için tıkla... Netflix TR kendisi korsan dizi sitelerine yönlendiriyor korsan sitelerde altyazılı yayınlandı bile, ama koca Netflix TR daha yapamadı. Hatta diziyi bitirmek üzereyim...