ADANALI011 Decapat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 206 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben Rick and Morty 4. sezona geldim ama niye küfürlerde sansür var. Sebebi nedir ve nasıl kaldırılır? Moderatör notu: Korsan paylaşımlar yapmayınız. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2021
Merhaba arkadaşlar. Ben Rick and Morty 4. sezona geldim ama niye küfürlerde sansür var. Sebebi nedir ve nasıl kaldırılır? Moderatör notu: Korsan paylaşımlar yapmayınız. Genişletmek için tıkla...
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.570 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 27 Ağustos 2021 #2 Bildiğim kadarıyla orijinal hali sansürlü.
ADANALI011 Decapat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 206 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #3 The Fallen Angel dedi: Bildiğim kadarıyla orijinal hali sansürlü. Genişletmek için tıkla... Öncelikle moderatör ben korsan izlemiyorum Netflix'den izliyorum ve orijinal izliyorum.
The Fallen Angel dedi: Bildiğim kadarıyla orijinal hali sansürlü. Genişletmek için tıkla... Öncelikle moderatör ben korsan izlemiyorum Netflix'den izliyorum ve orijinal izliyorum.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.570 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 27 Ağustos 2021 #4 ADANALI011 dedi: Öncelikle moderatör ben korsan izlemiyorum Netflix'den izliyorum ve orijinal izliyorum. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam?
ADANALI011 dedi: Öncelikle moderatör ben korsan izlemiyorum Netflix'den izliyorum ve orijinal izliyorum. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam?
ADANALI011 Decapat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 206 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #5 The Fallen Angel dedi: Anlamadım hocam? Genişletmek için tıkla... Ben orijinal izliyorum korsan değil.
The Fallen Angel dedi: Anlamadım hocam? Genişletmek için tıkla... Ben orijinal izliyorum korsan değil.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.570 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 27 Ağustos 2021 #6 ADANALI011 dedi: Ben orijinal izliyorum korsan değil. Genişletmek için tıkla... Korsan izlediğini söylemedim zaten. Orijinal olarak sansürlü dedim. Türkiye'ye özel değil yani, yapımcı öyle uygun görmüş.
ADANALI011 dedi: Ben orijinal izliyorum korsan değil. Genişletmek için tıkla... Korsan izlediğini söylemedim zaten. Orijinal olarak sansürlü dedim. Türkiye'ye özel değil yani, yapımcı öyle uygun görmüş.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 27 Ağustos 2021 #7 Sana demiyor moderatör notuna diyor
ADANALI011 Decapat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 206 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #8 The Fallen Angel dedi: Korsan izlediğini söylemedim zaten. Orijinal olarak sansürlü dedim. Türkiye'ye özel değil yani, yapımcı öyle uygun görmüş. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk 3 sezon sansürsüz'dü neden sansürlü 4.sezon nasıl sansürsüz izleyebilirim bir de moderatör neden korsan dedi bilip bilmeden. LOTR Manyağı dedi: Sana demiyor moderatör notuna diyor Genişletmek için tıkla... Not derken.
The Fallen Angel dedi: Korsan izlediğini söylemedim zaten. Orijinal olarak sansürlü dedim. Türkiye'ye özel değil yani, yapımcı öyle uygun görmüş. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk 3 sezon sansürsüz'dü neden sansürlü 4.sezon nasıl sansürsüz izleyebilirim bir de moderatör neden korsan dedi bilip bilmeden. LOTR Manyağı dedi: Sana demiyor moderatör notuna diyor Genişletmek için tıkla... Not derken.
Rob Halford Decipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 1.365 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #9 ADANALI011 dedi: Hocam ilk 3 sezon sansürsüz'dü neden sansürlü 4.sezon nasıl sansürsüz izleyebilirim bir de moderatör neden korsan dedi bilip bilmeden. Genişletmek için tıkla... Başkaları sana korsan sitelerden izlemeni önermesin diye. Gayet yerinde bir not, bu kadar takılmanız gereksiz.
ADANALI011 dedi: Hocam ilk 3 sezon sansürsüz'dü neden sansürlü 4.sezon nasıl sansürsüz izleyebilirim bir de moderatör neden korsan dedi bilip bilmeden. Genişletmek için tıkla... Başkaları sana korsan sitelerden izlemeni önermesin diye. Gayet yerinde bir not, bu kadar takılmanız gereksiz.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.097 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #10 ADANALI011 dedi: Hocam ilk 3 sezon sansürsüz'dü neden sansürlü 4.sezon nasıl sansürsüz izleyebilirim bir de moderatör neden korsan dedi bilip bilmeden. Genişletmek için tıkla... Hocam, korsan demedi. Şimdi biri bu sansürsüz hali diye korsan bir link paylaşmasın diye böyle bir not bırakılmış. Aynı zamanda Netflix'te zaten yaş kısıtlaması var, yani orijinal hali sansürlüdür o zaman.
ADANALI011 dedi: Hocam ilk 3 sezon sansürsüz'dü neden sansürlü 4.sezon nasıl sansürsüz izleyebilirim bir de moderatör neden korsan dedi bilip bilmeden. Genişletmek için tıkla... Hocam, korsan demedi. Şimdi biri bu sansürsüz hali diye korsan bir link paylaşmasın diye böyle bir not bırakılmış. Aynı zamanda Netflix'te zaten yaş kısıtlaması var, yani orijinal hali sansürlüdür o zaman.