Çözüldü Ride 3 Açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller dilerim. 130 saatlik Ride 4 oyuncusu olarak nadiren indirime giren Ride 3'ü almadan önce aile kütüphanesinden oynayayım dedim. Lakin oyun, logonun gelmesiyle bir kaç saniye sonra atıyor. Aynı konular defalarca kez açılmış lakin biraz yöntemlerden geç haberim oldu. Mesela bu konuda Çözüldü: Ride 3 açılmıyor

C:\Windows\System32\XAPOFX1_5.dll
C:\Windows\System32\xinput1_3.dll
C:\Windows\System32\X3DAudio1_7.dll

Dosyalarını silmemiz gerektiği söyleniyor. Lakin bunlardan haberim olmayıp silmediğim için ben direkt DirectX İndirme Aracı bu konudaki uygulamayı kurup eksik DirectX dosyalarını kurdurttum. Lakin yine de olmadı. Şimdi bunları silip tekrar aynı yazılımdan kurma işlemi yapsam sıkıntı olur mu?

@Emre C hocam sizi etiketlemek istemezdim lakin sizi konuyla ilgili mesaj yazdığınızı görünce hem zaten şaşırdım hem de size etiket atmak zorunda kaldım. Acaba tekrar aynı yöntemi denesem sıkıntı olur mu?

Sorunu aşağıdaki video ile çözdüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lakin sistem dosyalarını değiştirtecek kadar oyunu beğenmedim :D Yani zaten eski oyun lakin tahminimden kötü çıktı. Kötü olmasını sebebi de fiziklerdi bu arada. Grafiklerde biraz fazla geride lakin bu tür oyunlarda grafiğe takılmıyorum pek fazla.

Yaptığım ayarları gerip alıp oyunu da sildim bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı