D DeathPiu Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #1 Merhaba, Ride 3 çok ucuza düşmüş alınır mı? Yoksa az üstüne koyup MotoGP 20 veya 19 mu alayım? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2023
walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 18 Mart 2023 #2 Klavyede oynuyorsan çok zor oynarsın haberin olsun ona ragmen alacağım diyorsan al kütüphanede dursun.
Klavyede oynuyorsan çok zor oynarsın haberin olsun ona ragmen alacağım diyorsan al kütüphanede dursun.
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.682 Çözümler 35 Yer Cheyenne 18 Mart 2023 #3 Alınır, klavye ile çok rahat oynuyorum bu arada. MotoGP klavye ile oynanmıyor, denemiştim, sürekli düşüyorsun, RIDE 3 daha kolay MotoGP'ye göre.
Alınır, klavye ile çok rahat oynuyorum bu arada. MotoGP klavye ile oynanmıyor, denemiştim, sürekli düşüyorsun, RIDE 3 daha kolay MotoGP'ye göre.
D DeathPiu Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #4 Başka önerebileceğiniz oyun var mı konusu fark etmez bütçe 50TL. Xeytan dedi: Alınır, klavye ile çok rahat oynuyorum bu arada. MotoGP klavye ile oynanmıyor, denemiştim, sürekli düşüyorsun, rıde 3 daha kolay MotoGP'ye göre. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. walterpinkman dedi: Klavyede oynuyorsan çok zor oynarsın haberin olsun ona ragmen alacağım diyorsan al kütüphanede dursun. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.
Başka önerebileceğiniz oyun var mı konusu fark etmez bütçe 50TL. Xeytan dedi: Alınır, klavye ile çok rahat oynuyorum bu arada. MotoGP klavye ile oynanmıyor, denemiştim, sürekli düşüyorsun, rıde 3 daha kolay MotoGP'ye göre. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. walterpinkman dedi: Klavyede oynuyorsan çok zor oynarsın haberin olsun ona ragmen alacağım diyorsan al kütüphanede dursun. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.
Umutsx Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Temmuz 2023 #5 Bende almayı düşünüyorum da güzel mi zaten ucuz alayım mı?