xRuzgarC Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 84 18 Eylül 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Benim ride 3 diye bir oyunum var. Ve o oyuna sıfır olarak tekrardan başlamak istiyorum. Oyunu Steam üzerinden aldım. Oyunu sıfırlayabilme gibi bir şansım var mı? Tekrardan başlamak istiyorum oyuna. Öyle bir seçenek var mıdır?
Merhaba arkadaşlar. Benim ride 3 diye bir oyunum var. Ve o oyuna sıfır olarak tekrardan başlamak istiyorum. Oyunu Steam üzerinden aldım. Oyunu sıfırlayabilme gibi bir şansım var mı? Tekrardan başlamak istiyorum oyuna. Öyle bir seçenek var mıdır?
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 18 Eylül 2020 #11 Evet, oyuna girerken yeni bir kayıt dosyası oluşturması gerekiyor sonuçta. Sildiğiniz dosyalar geri gelmiyorsa sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
Evet, oyuna girerken yeni bir kayıt dosyası oluşturması gerekiyor sonuçta. Sildiğiniz dosyalar geri gelmiyorsa sıkıntı yok.
KS KS xRuzgarC Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 84 18 Eylül 2020 #12 Ma'at dedi: Evet, oyuna girerken yeni bir kayıt dosyası oluşturması gerekiyor sonuçta. Sildiğiniz dosyalar geri gelmiyorsa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Sildiğim dosyalar geri geliyor. Artı 0 Eksi
Ma'at dedi: Evet, oyuna girerken yeni bir kayıt dosyası oluşturması gerekiyor sonuçta. Sildiğiniz dosyalar geri gelmiyorsa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Sildiğim dosyalar geri geliyor.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 18 Eylül 2020 #13 Steam üzerinden oynuyorsanız Steam Cloud'ı kapatabilir misiniz? Kütüphaneden oyuna sağ tıklayın, güncellemeler kısmına gelin, altta tik olması lazım. Artı 0 Eksi
Steam üzerinden oynuyorsanız Steam Cloud'ı kapatabilir misiniz? Kütüphaneden oyuna sağ tıklayın, güncellemeler kısmına gelin, altta tik olması lazım.
KS KS xRuzgarC Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 84 18 Eylül 2020 #14 Ma'at dedi: Steam üzerinden oynuyorsanız Steam Cloud'ı kapatabilir misiniz? Kütüphaneden oyuna sağ tıklayın, güncellemeler kısmına gelin, altta tik olması lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sorun çözüldü. Demek ki cloud u kapatmamız gerekiyormuş. Tekrardsn teşekkür ediyorum. Artı 0 Eksi
Ma'at dedi: Steam üzerinden oynuyorsanız Steam Cloud'ı kapatabilir misiniz? Kütüphaneden oyuna sağ tıklayın, güncellemeler kısmına gelin, altta tik olması lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sorun çözüldü. Demek ki cloud u kapatmamız gerekiyormuş. Tekrardsn teşekkür ediyorum.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 18 Eylül 2020 #15 İlk başta aklıma gelmedi Cloud olayı. Kusuruma bakmayın, uğraştırdım biraz ama çözüldüğüne sevindim. Artı 0 Eksi
KS KS xRuzgarC Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 84 18 Eylül 2020 #16 Ma'at dedi: İlk başta aklıma gelmedi Cloud olayı. Kusuruma bakmayın, uğraştırdım biraz ama çözüldüğüne sevindim. Genişletmek için tıkla... Yok yok hiç sıkıntı değil. Asıl ben teşekkür ederim. İyi akşamlar Artı 0 Eksi
Ma'at dedi: İlk başta aklıma gelmedi Cloud olayı. Kusuruma bakmayın, uğraştırdım biraz ama çözüldüğüne sevindim. Genişletmek için tıkla... Yok yok hiç sıkıntı değil. Asıl ben teşekkür ederim. İyi akşamlar