ahmet_brkl387 Centipat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Ekim 2021 #1 Başlıkta da söylediğim gibi bilgisayarda nasıl tek teker yapılır?
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 21 Ekim 2021 #2 ahmet_brkl387 dedi: Başlıkta da söylediğim gibi bilgisayarda nasıl tek teker yapılır? Genişletmek için tıkla... CTRL yi deneyebilir misin? Şuan tahmin ediyorum sadece.
ahmet_brkl387 dedi: Başlıkta da söylediğim gibi bilgisayarda nasıl tek teker yapılır? Genişletmek için tıkla... CTRL yi deneyebilir misin? Şuan tahmin ediyorum sadece.
ahmet_brkl387 Centipat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Ekim 2021 #3 Onur Turgut Ermiş dedi: CTRL'yi deneyebilir misin? Şu an tahmin ediyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Deniyeyim Onur Turgut Ermiş dedi: CTRL yi deneyebilir misin? Şuan tahmin ediyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Olmuyor
Onur Turgut Ermiş dedi: CTRL'yi deneyebilir misin? Şu an tahmin ediyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Deniyeyim Onur Turgut Ermiş dedi: CTRL yi deneyebilir misin? Şuan tahmin ediyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Olmuyor
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 20 Ocak 2024 #4 Yön tuşları muhtemelen. 1. viteste dene. Gamepadse sol analogu aşağı çek.