SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.365 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2014 #12 @Berke Kan Cezalı olduğu için bana dediklerini aktarıyorum. Dersleri iyiymiş. Özel ders verecekse hazırmış. Genişletmek için tıkla...
@Berke Kan Cezalı olduğu için bana dediklerini aktarıyorum. Dersleri iyiymiş. Özel ders verecekse hazırmış. Genişletmek için tıkla...
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 19 Nisan 2014 #13 Atem Kaner dedi: Berke, dersler nasıl? Eminim ki sende zekanı başka işler için kullanıyorsundur. Bunu yazan arkadaşıma ise T.D hocan ile görüş sana bu işte baya yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Zekayı derslere göre mi anlıyorsun Atem abi?
Atem Kaner dedi: Berke, dersler nasıl? Eminim ki sende zekanı başka işler için kullanıyorsundur. Bunu yazan arkadaşıma ise T.D hocan ile görüş sana bu işte baya yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Zekayı derslere göre mi anlıyorsun Atem abi?
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 19 Nisan 2014 #14 Hayır. Zekası olan kafasını çalıstırır ve derslerini iyi yapar.
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 19 Nisan 2014 #15 Atem Kaner dedi: Hayır. Zekası olan kafasını çalıstırır ve derslerini iyi yapar. Genişletmek için tıkla... Benim gibi yani. Haklısın evet. Ama buna zeka değil akıl denir. Zeka ile akıl farklıdır. Zeka doğuştan gelir. Aklı ise sen ortaya çıkarırsın.
Atem Kaner dedi: Hayır. Zekası olan kafasını çalıstırır ve derslerini iyi yapar. Genişletmek için tıkla... Benim gibi yani. Haklısın evet. Ama buna zeka değil akıl denir. Zeka ile akıl farklıdır. Zeka doğuştan gelir. Aklı ise sen ortaya çıkarırsın.
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 19 Nisan 2014 #16 Silinen üye dedi: Benim gibi yani. Haklısın evet. Ama buna zeka değil akıl denir. Zeka ile akıl farklıdır. Zeka doğuştan gelir. Aklı ise sen ortaya çıkarırsın. Genişletmek için tıkla... Zekanı kullanırsan aklın ortaya çıkar.
Silinen üye dedi: Benim gibi yani. Haklısın evet. Ama buna zeka değil akıl denir. Zeka ile akıl farklıdır. Zeka doğuştan gelir. Aklı ise sen ortaya çıkarırsın. Genişletmek için tıkla... Zekanı kullanırsan aklın ortaya çıkar.
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 19 Nisan 2014 #17 Atem Kaner dedi: Zekanı kullanırsan aklın ortaya çıkar. Genişletmek için tıkla... Öhöm saygılar.
Ehli_KeYf Megapat Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 396 Makaleler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2014 #18 ManyakWolfMan arkadaşımız sadece eğlence amaçlı bir konu açmış.Bize sadece beğenmek kalır.
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 19 Nisan 2014 #19 Ehli_KeYf dedi: ManyakWolfMan arkadaşımız sadece eğlence amaçlı bir konu açmış.Bize sadece beğenmek kalır. Genişletmek için tıkla... Maalesef. Bazılarımız bunu anlayamamış.
Ehli_KeYf dedi: ManyakWolfMan arkadaşımız sadece eğlence amaçlı bir konu açmış.Bize sadece beğenmek kalır. Genişletmek için tıkla... Maalesef. Bazılarımız bunu anlayamamış.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2014 #20 Zekam yetmediğinden anlayamadım bu inanılmaz espriyi. Ne hoşki anlaya bilen abilerimiz varmış.