Cloud Stinger nasıl ? Memnun musunuz ?Fiyatına göre iyi olduğunu düşünüyorum. Plantronics kulaklık konusunda köklü bir firmadır, güvenirim. Kardeşimde Plantronics Gamecom 380 var ve 3 senedir hala kullanıyor.
Çok memnunum ama 300 TL üzerinde fiyatlara satılıyor. O fiyata gerek yok bence. 200 TL'ye almıştım geçen sene.Cloud Stinger nasıl ? Memnun musunuz ?
İnşallah sorunsuz kullanırsınız. Plantronics sağlam markadır.Kulaklığı satın aldım. Teşekkürler.
Kulaklından memnunmusun ses düzeyi konfor vs. ?Kulaklığı satın aldım. Teşekkürler.
Kulaklık hakkında bilgi verir misin? Ben de GH60 aldım ama memnun kalmayıp iade ettim bu kulaklığı takip ediyordum. Mikrofonu nasıl mesela?Kulaklığı satın aldım. Teşekkürler.
Kulaklından memnunmusun ses düzeyi konfor vs. ?
Kulaklık hakkında bilgi verir misin? Ben de GH60 aldım ama memnun kalmayıp iade ettim bu kulaklığı takip ediyordum. Mikrofonu nasıl mesela?
İyi bariKulaklıkdan ben baya memnun kaldım. Kulaklığın pedleri çok rahat. Ses kalitesi de güzel. Mikrofonu ben beğendim ama henüz başka birisine danışmadım nasıl olduğu hakkında. Benim Gaming kategorisinde ilk kulaklığım olduğu için pek emin konuşamıyorum ama bana yukarıda yazdığım gibi geldi.
Bir de kulağıma cuk oturdu. Padlerin şekilleri dolayısıyla büyük ihtimal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.